A agresat-o online, dar și-a luat pedepsa în lumea reală: răzbunarea adolescentei, virală

În spatele tastaturii, foarte mulți se prefac a fi zmei pe internet, fără niciun fel de consecințe. Un adolescent a trăit însă urmările comportamentului său în lumea reală.

Foarte mulți copii ajung să sufere din cauza fenomenului intitulat cyberbullying. Rata depresiei printre adolescenți este foarte mare, iar de cele mai multe ori, este provocată de activitatea pe rețelele sociale. Tinerii sunt agresați virtuali, ofensați, înjosiți public, iar soluțiile nu sunt foarte evidente.

Din fericire pentru o tânără care a fost victima acestui comportament online, ea a reușit să-și confrunte agresorul în lumea reală. Răzbunarea fetei a devenit virală, după ce a devenit evident că se pricepe destul de bine la tehnici de autoapărare.

Evenimentul s-a petrecut la un campus din California, în care activează două școli diferite. Conform spectatorilor, fata în vârstă de 17 ani s-a dus la băiat pentru a-i atrage atenția asupra comportamentului său de pe internet. Băiatul a fost agresiv, a făcut glume pe seama ei și a turnat o sticlă de apă pe ea.

În clipul de mai jos filmat cu telefonul, se vedere reacția fetei ce pare să fie amatoare de wrestling. S-a chinuit un pic să-l pună la pământ, dar după ce l-a trântit, l-a învățat o lecție de viață. Băiatul al cărui nume nu a fost dat publicității activează la Sonoma Valley High. Ea este elevă la cealaltă unitate de învățământ din curte, Creekside Alternative High School. Un profesor a alergat după fată, dar nu a reușit să o prindă. Din păcate pentru fată, indiferent ce a dus la reacția ei, gestul este considerat disproporționat și riscă să ajungă în fața unui tribunal juvenil.

Clipul a devenit viral după ce a fost repostat de actorul australian Kit Dale. Deținătorul unei centuri negrele l-a postat pe contul personal de Facebook într-o postare în care a lăudat efortul fetei împotriva agresorilor de tip bully. În același context, a insistat pe faptul că am avea cu toții de câștigat dacă mai mulți copii ar învăța tehnici de auto-apărare. Vizavi de meritul reacției fetei, au existat mai multe tentative de a da jos clipul de pe Facebook, dar gigantul american a refuzat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI