Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului. Video

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului. Video
Super lovitura Simonei Halep a stârnit reacții imediate pe rețelele de socializare

Simona Halep joacă în turul 2 al turneului WTA International, un meci complicat cu Barbora Krejcikova. În fața jucătoarei de pe locul 118 mondial, românca a făcut un prim set foarte slab. În startul manșei secunde, jocul Simonei a fost solid, chiar genial pe alocuri. Diferența de clasă dintre cele două jucătoare a început să se vadă. Iar fanii au avut ocazia să savureze câteva lovituri în care Halep și-a pus întreg talentul.

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga! Fanii s-au întrecut în aprecieri după super execuția din primul set

Cea mai spectaculoasă lovitură a fost într-un moment în care Simona era nervoasă. Krejcikova avea set și 1-0 cu break. Plină de încredere, jucătoarea din Cehia a urcat la fileu pentru a închide un nou punct. Dar Halep a pedepsit-o imediat pentru curajul exagerat. A învins-o cu un lob imparabil. Inclusiv Krejcikova a făcut semn pentru a o felicita pe Simona pentru lovitura spectaculoasă.

Simona Halep este la primul concurs de după o pauză de șase luni provocată de pandemia de coronavirus. A fost inițial înscrisă și pentru turneul de la Palermo, dar a decis în cele din urmă să nu meargă în Sicilia. Dacă va trece de Krejcikova, Simona o va înfrunta pe Magdalena Frech pentru semifinale.

Fanii au reacționat imediat după lovitura spectaculoasă reușită de Simona Halep. Au curs laudele și aprecierile pe rețelele de socializare. Mulți au recunoscut că le-a fost dor de aceste lovituri marcă înregistrată ale Simonei Halep și că abia așteptau revenirea ei în circuit.

Competiția WTA International de la Praga oferă premii foarte mici în comparație cu turneele la care românca era obișnuită să participe. Pentru calificarea în sferturile de finală, Simona Halep va încasa un cec în valoare de 5.000 de dolari și 60 de puncte WTA. În cazul în care reușește să câștige competiția, Simo primește 25.000 de dolari și 280 de puncte în clasamentul mondial.

Urmăriți Playtech.ro și pe