Andreea Esca a luat recent prânzul la restaurantul lui Dani Oțil. Vedeta Pro TV a mâncat o adevărată delicatesă și a ținut să împărtășească experiența sa cu următorii săi de pe rețelele sociale.
Dani Oțil este cunoscut în toată România pentru emisiunea pe care o prezintă alături de Răzvan Simion la Antena 1. Pe lângă faptul că este o vedetă de succes, Dani Oțil este și un antreprenor iscusit. Are un restarant de fițe în nordul Capitalei, însă de multe ori s-a confruntat cu mici nemulțumiri legate de prețuri.
Ei bine, de data aceasta pragul afacerii i-a fost trecut de Andreea Esca. Vedeta Pro TV a luat prânzul la restaurantul lui Dani Oțil și, spre deosebire de alte persoane publice, nu s-a plâns de tarifele percepute. Vedeta a ales o supă de cocoș cu găluște, reinterpretată într-o manieră modernă, pentru care a plătit 30 de lei. Ca fel principal, a optat pentru o saramură de caracatiță cu mămăligă, un preparat exotic și inedit, în valoare de 110 lei. După masă, Andreea Esca a publicat o postare pe Instagram în care l-a etichetat pe Dani Oțil și a scris: „Super bun!”
Cei care vor să meargă la restaurantul „The Grill” trebuie să știe că pot plăti 35 de lei pentru o supă de cocoș, un ciolan de purceluș costă 92 de lei, iar saramura de caracatiță ajunge la 110 lei. Băuturile nu sunt nici ele de trecut cu vederea. Un suc costă 16 lei, o bere la sticlă de 330 ml costă 22 de lei, iar o bere la draught (350 ml) – 20 de lei.
Mulți clienți, printre care și vedete, s-au plâns de prețurile piperate practicate în restaurantul lui Dani Oțil. Într-un podcast, Mihai Bobonete și Răzvan Simion au povestit, cu umor, despre o experiență la restaurantul lui Dani Oțil, remarcând prețurile ridicate. „Când am văzut nota de plată, am crezut că e o greșeală. Ne-am simțit foarte prost. I-am spus că nu mai vin”, a glumit Mihai Bobonete, care a avut de achitat 1500 de lei.
În ciuda acestor comentarii, Dani Oțil se poate lăuda cu succesul afacerilor sale din domeniul HORECA. Pe lângă restaurantul „The Grill”, administrat în colaborare cu Marian Damian, Dani deține și cafeneaua exclusivistă „Inpresso Lounge”, situată tot în zona Herăstrău.