28 oct. 2024 | 15:27

Fiul lui Culiță Sterp a fost vedeta nunții unchiului său, Iancu. Cum arată băiețelul Danielei Iliescu

Monden
Fiul lui Culiță Sterp a fost vedeta nunții unchiului său, Iancu. Cum arată băiețelul Danielei Iliescu
Fiul lui Culiță Sterp a fost vedeta nunții unchiului său, Iancu. Cum arată băiețelul Danielei Iliescu

Iancu Sterp a avut alături toată familia și persoanele apropiate, la nunta cu Denisa Coțolan, din acest weekend. Frații săi și copiii lor au atras toate privirile, iar băiețelul lui Culiță și al Danielei Iliescu a fost un adevărat cavaler de onoare la nunta unchiului său.

Nepotul lui Iancu Sterp a atras toate privirile

Iancu este cel mai mic dintre frații Sterp și singurul care nu are copii, deocamdată. Tânărul s-a căsătorit duminica aceasta, iar frații și nepoții lui i-au fost alături pe tot parcursul zilei. Copiii Ilaenei, ai Getuței și băiețelul lui Culiță au fost alături de unchiul lor și de mireasă și au atras toate privirile.

Micuțul Milan, fiul lui Culiță și al Danielei, a purtat un costum de culoare bleu, la două rânduri de nasturi, și a fost un mic cavaler de onoare. Nu i-au lipsit ochelarii de soare, fiind asortat cu tatăl lui. Mama sa, Daniela Iliescu, a ales o rochie neagră, lungă, cu dantelă, în timp ce Culiță Sterp a avut două costume, unul într-o nuanță de mov pentru cununia religioasă și unul negru, pentru seară.

Mama Geta și Daniela Iliescu au îngropat securea războiului?

Deși formează un cuplu de câțiva ani buni și au un copil împreună, Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu s-au căsătorit. Au circulat zvonuri că partenera artistului nu este bine primită în familia Sterp, iar în urmă cu câteva luni, scandalul dintre soacră și noră a ajuns inclusiv în presă.

Daniela a preferat să se distanțeze de Mama Geta și de cumnatele ei și a spus că nu are o relație apropiată cu ele. La rândul său, mama lui Culiță a dat de înțeles că nu o are la inimă pe iubita acestuia. La nunta dintre Iancu și Denisa, cele două au fost surprinse în câteva imagini în timp ce erau apropiate și chiar se țineau de mână, însă nu se știe dacă s-au împăcat sau au ales să treacă peste neînțelegeri doar în ziua nunții lui Iancu.

”Eu cu Daniela, crede-mă… Eu îmi iubesc copiii. Eu nu aștept respect de la un străin. Pentru mine, ginerii mei sunt străini. Eu nu am muncit pentru ei, nu am contribuit la creșterea lor. Eu nu le-am oferit nimica să aștept eu respectul lor. În schimb, Daniela, tot timpul, ea se ține mult mai sus decât noi.

Încă de la începutul începutului s-a ținut mai sus. Și nu vreau să zic despre ea nicio vorbă, chiar dacă aș putea spune multe despre ea. Nu mă interesează! Mă interesează Milan și Culiță. Eu dacă pot să fac o plăcintă, pot să le duc o găină, faceți o supă, cu mare drag! Eu cu tot ce pot să îi ajut, eu îi ajut, dar eu nu mă bag. Eu la Măruță am spus sub formă de glumă că nu bag mâna în foc pentru Culiță, dar cine ar băga mâna în foc având în vedere cum arată Culiță?”, spunea Mama Geta, în urmă cu câteva luni, într-un interviu pentru Fanatik.