27 oct. 2024 | 14:50

Primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat

Monden
Primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
Primele imagini de la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolani. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat

Este o zi specială în familia Sterp, pentru că Iancu a îmbrăcat costumul de mire. El și Denisa Coțolan fac cununia religioasă și petrecerea de nuntă duminică, 27 octombrie, iar la eveniment sunt așteptați 400 de invitați. Iancu a publicat pe Instagram primele imagini cu el în costum de ginere, alături de mama și surorile sale.

Iancu Sterp se căsătorește astăzi cu Denisa Coțolan

Mezinul familiei Sterp face astăzi nunta, după ce în urmă cu o săptămână s-a căsătorit civil cu partenera sa. Iancu a început pregătirile pentru nuntă la orele prânzului, la el acasă. A îmbrăcat un costum negru, elegant, iar familia și prietenii apropiați i-au fost alături. Mama Geta, surorile Ileana și Getuța, dar și fratele său, Culiță, s-au fotografiat cu mirele, înainte ca acesta să pornească împreună cu nașii spre casa miresei lui.

Așa cum cere tradiția, Iancu a cumpărat buchetul miresei, pe care urmează să i-l ducă Denisei Coțolan. Casa familiei Sterp a fost împodobită pentru nuntă, iar Iancu a făcut o ședință foto cu procesul de pregătire. Ambele surori ale sale au ales rochii roșii pentru nunta lui, în timp ce Mama Geta a îmbrăcat o rochie verde. Mireasa, la rândul său, va avea două rochii pe parcursul evenimentului.

Mama Geta, emoții în calitate de soacră mare

Chiar dacă a mai fost în postura de soacră de trei ori, Mama Geta a recunoscut recent că pentru nunta mezinului familiei are cele mai mari emoții. Soacra mare s-a ocupat în detaliu de organizarea nunții și a ales data de 27 octombrie pentru eveniment, fiind cu o zi înainte de ziua de naștere a lui Iancu.

​”Am sunat pentru Iancu la sala unde au făcut Getuța și Ileana nunta. Duminică, pe 27, e nunta, iar noaptea, pe 28, îi cântăm ‘La mulți ani!’, că e ziua lui. Eu i-am stabilit lui Iancu data nunții. Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos. O să cânte Culiță la nunta lui Iancu și o să mai fie surprize, dar nu le pot spune”, a declarat mama Geta, în cadrul unei emisiuni.

​”Sunt atât de fericită! Sunt în al nouălea cer! Zici că sunt eu mireasă. Mă simt atât de împlinită, pare că am făcut totul pe pământul ăsta. A venit ziua în care mi-am văzut toți copiii căsătoriți. Aștept cu nerăbdare nunta lui Iancu. Nicio nuntă nu a fost cu așa emoție”, a mai spus aceasta.

Parteneri
Primele imagini cu Iancu Sterp în costum de mire. Fratele lui Culiță radiază de fericire
Redactia.ro
Bărbatul care a fost cel mai mare escroc din istorie. Cum a reușit să vândă Turnul Eiffel la fier vechi
Click.ro
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Imagini din apartamentul de 250.000 de euro al Andreei Tonciu. 'Am băgat foarte mulți bani'
Unica.ro
Un ingredient banal curăță perfect. E ieftin și lasă casa Lună
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Anunț pentru proprietarii de locuințe. Ce trebuie să facă toți cei care au casă la curte
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, a confirmat! Seniorii primesc o nouă majorare: Este o noutate a acestei legi a pensiilor
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei. Ileana și Claudiu Voicu, apariție spectaculoasă la nunta finilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro