25 oct. 2024 | 17:40

Flanco a furat startul Black Friday 2024. Electrocasnicele care sunt acum la prețuri foarte mici

News
Flanco a furat startul Black Friday 2024. Electrocasnicele care sunt acum la prețuri foarte mici
Black Friday 2024 Flanco

Începând cu data de 25 octombrie și până pe 30 noiembrie, retailerul electro-IT Flanco organizează cea de-a 14-a ediție a campaniei Black Friday, aducând oferte generoase și reduceri la sute de produse, atât în magazinele fizice, cât și pe platforma online, flanco.ro. Cu peste 160 de magazine în toată țara și un magazin online în plină expansiune, Flanco promite să transforme sezonul reducerilor într-o experiență mai accesibilă și mai convenabilă pentru toți clienții săi.

Flanco dă startul celei de-a 14-a ediții de Black Friday

Ovidiu Nicușan, Directorul de Marketing al Flanco, explică strategia din spatele campaniei prelungite de Black Friday:

„Promisiunea noastră față de clienți este să le punem la dispoziție oferte adaptate preferințelor și intereselor lor, pe întreg parcursul anului. De Black Friday, am ales în conceperea ofertelor topurile celor mai cumpărate și căutate produse. Pasionații de tehnologie, echipamente smart sau gadgeturi care folosesc inteligența artificială vor găsi în magazinele noastre produsele dorite la prețuri excelente, pe o perioadă extinsă, pentru a avea suficient timp să facă alegerile cele mai potrivite pentru ei.”

Flanco a decis să întindă campania de Black Friday pe cinci săptămâni pentru a oferi clienților mai mult timp să exploreze și să achiziționeze produsele dorite, evitând totodată aglomerația și blocajele tipice perioadei de reduceri. Astfel, curierii nu vor mai fi atât de încărcați, iar clienții se vor bucura de o experiență de cumpărături mai relaxată și mai eficientă.

Produse vedetă la prețuri accesibile și soluții de plată avantajoase

Flanco pune la dispoziție o gamă largă de produse electro-IT la prețuri promoționale. Printre acestea se numără:

  • Televizor Smart 4K Samsung de 108 cm la 1.399 lei
  • Televizor Smart 4K de 109 cm la doar 999 lei
  • Aspirator vertical Rowenta Flex la 499 lei
  • Espressor cafea la 199 lei
  • Aspirator robot Xiaomi la 399 lei
  • Căști JBL la 149 lei
  • Friteuză cu aer cald Tefal la 249 lei
  • Laptop cu procesor Intel i3 la doar 999 lei

Campania extinsă permite retailerului să reîmprospăteze periodic stocurile și să aducă noi oferte atractive pe tot parcursul perioadei de reduceri, asigurând astfel că există suficientă diversitate pentru toate preferințele clienților.

În plus, Flanco propune soluții de creditare flexibile, printre care se numără opțiunea de a achiziționa produse cu până la 60 de rate fixe. Clienții pot aplica pentru aceste credite simplu și rapid, fie online, fie în magazinele fizice.

„Ne dorim ca fiecare client să aibă acces la produsele pe care și le dorește, fără presiunea unui buget limitat, astfel că oferim soluții financiare avantajoase,” a declarat Ovidiu Nicușan.

Sustenabilitate și servicii premium în perioada de Black Friday

Flanco își menține și în această perioadă angajamentele legate de sustenabilitate. Programele Rabla pentru electrocasnice și telefoane vor fi active și pe durata Black Friday.

„Menținem și pe perioada Black Friday programele noastre de sustenabilitate, astfel încât clienții noștri să aibă un motiv în plus să recicleze corespunzător echipamentele uzate. Pe lângă programul Rabla tradițional pentru electrocasnice, am implementat, în toate magazinele rețelei, programul Rabla la telefoane. Printr-un sistem de tip buy-back, clienții primesc până la 30% discount la achiziționarea unui nou smartphone, odată cu predarea telefonului vechi. Pot cumula acest discount inclusiv cu o ofertă de Black Friday și vor obține un super preț,” explică Nicușan.

Această abordare ecologică vine să încurajeze reciclarea responsabilă a echipamentelor vechi, oferind în același timp avantaje financiare clienților care aleg să participe la aceste programe. De asemenea, serviciile de livrare au fost optimizate pentru a include mai multe opțiuni, cum ar fi ridicarea din cele peste 7.000 de lockere disponibile sau din cel mai apropiat magazin Flanco, pentru cei care doresc să evite timpii de așteptare prelungiți.

Flanco, un lider în domeniul electro-IT

Cu o rețea vastă de 160 de magazine situate în cele mai importante zone comerciale din 113 orașe ale României, Flanco este recunoscut drept primul Smart Discounter electro-IT din țară. Retailerul pune accent pe inovație și confort, oferind clienților acces la produse de ultimă generație și soluții de plată moderne. Peste 1.500 de angajați asigură servicii de calitate, iar magazinul online continuă să se dezvolte pentru a răspunde nevoilor tot mai diverse ale consumatorilor.

Campania de Black Friday din acest an este o nouă oportunitate pentru Flanco să își reafirme angajamentul față de clienți, oferind nu doar reduceri atractive, ci și o experiență de cumpărături fără stres. Cu o gamă variată de produse, opțiuni flexibile de plată și servicii sustenabile, retailerul se poziționează ca un partener de încredere pentru toți cei care caută tehnologie de calitate la prețuri accesibile.

În concluzie, Flanco aduce un plus de valoare în perioada Black Friday prin campania sa extinsă și strategiile orientate către client. Indiferent de nevoi sau preferințe, cumpărătorii vor găsi oferte avantajoase și servicii menite să le faciliteze achizițiile, transformând sezonul reducerilor într-o experiență plăcută și lipsită de griji.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
Ce s-a ales de celebrul actor adorat de milioane de români. Dramele și scandalurile care i-au terminat cariera
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Iarnă grea pentru cei care stau la bloc. Încă o majorare de tarif
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Doliu în televiziunea din România! A murit o legendă. Dan Negru e terminat
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
România INTRĂ în Schengen! NIMENI nu se aștepta la asta
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro