25 oct. 2024 | 13:03

Georgina Rodriguez, internată de urgență. Iubita lui Cristiano Ronaldo a stat patru zile în spital

Monden
Georgina Rodriguez, internată de urgență. Iubita lui Cristiano Ronaldo a stat patru zile în spital
Georgina Rodriguez, internată de urgență. Iubita lui Cristiano Ronaldă a stat patru zile în spital

Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo și mama a doi dintre copiii săi, a trecut prin clipe dificile recent, după ce a ajuns la spital. Bruneta a petrecut patru zile pe mâinile medicilor, iar după ce s-a externat le-a povestit celor care o urmăresc pe Instagram prin ce a trecut.

Georgina Rodriguez a ajuns la spital

Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost internată de urgență, din cauza unei afecțiuni severe. După ce a lipsit câteva zile de pe Instagram, iar fanii și-au făcut griji pentru ea, Georgina le-a spus ce s-a întâmplat. Bruneta a dezvăluit că a avut pneumonie, motiv pentru care a ajuns la spital și a stat câteva zile pe tratament.

”În sfârșit înapoi acasă! Am petrecut 4 zile la spital cu pneumonie, sunt mai bine acum, dar încă mă recuperez acasă cu familia. Vreau să le mulțumesc medicilor, membrilor staff-ului, asistentelor și tuturor celor de la spital… au avut grijă de mine și le sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru”, a scris iubita lui Ronaldo pe Instagram.

Georgina Rodriguez, internată de urgență. Iubita lui Cristiano Ronaldă a stat patru zile în spital

Postarea Georginei, la externarea din spital

Ce avere are Georgina, la 30 de ani

Partenera lui Cristiano Ronaldo se bucură de multă expunere în mediul online, mai ales prin prisma relației cu fotbalistul. Aceasta lucra pe post de vânzătoare când l-a cunoscut pe Ronaldo, dar de atunci viața ei s-a schimbat radical. În prezent, are peste 64 de milioane de urmăritori pe Instagram, dar are și un reality-show pe Netflix, care îi umple conturile.

  • Georgina Rodriguez are în 2024 o avere estimată la aproximativ 10 milioane de dolari. Bruneta își câștigă veniturile din mai multe activități, printre care se numără:
  • Contracte de model – Georgina a colaborat cu branduri de lux și linii de modă internaționale, precum Yamamay, PrettyLittleThing, Guess, și L’Oréal, campaniile aducându-i câștiguri substanțiale.
  • Social media – Cu zeci de milioane de urmăritori pe Instagram, Georgina obține sume importante din postările sponsorizate. Ea promovează produse de modă, frumusețe și lifestyle, având contracte cu diverse branduri care plătesc semnificativ pentru accesul la audiența ei.
  • Serialul „Soy Georgina” de pe Netflix – Bruneta are propriul show pe Netflix, care îi documentează viața alături de Ronaldo și cum se descurcă în rolurile de mamă, parteneră și celebritate.
  • Propriile afaceri – Georgina a început să se implice în afaceri proprii și să-și extindă activitatea în modă, cu planuri de lansare a unor colecții de îmbrăcăminte și accesorii.

În cazul unei eventuale despărțiri între Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, se vehiculează că Ronaldo ar putea să îi plătească o sumă considerabilă pentru a-i asigura stabilitatea și a contribui la creșterea copiilor lor. Potrivit unor surse din presa internațională, Ronaldo ar fi pregătit să-i plătească Georginei aproximativ 85.000 de euro pe lună în cazul în care ar decide să se separe.

Parteneri
Cine este românul care și-a zidit iubita într-un perete dintr-un bar din Germania. Detalii cutremurătoare despre acest caz
Redactia.ro
O nouă monedă va fi introdusă de BNR! Cât va costa și ce personaj important din istoria României se află pe bani
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
'Câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust'. Alina Ceușan, criticată dur de Oana Pellea. Ce a făcut influencerița
Unica.ro
Mucegai în borcanele cu gem și zacuscă. Evitați aceste trei greșeli
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Intră banii direct în contul românilor! Cine va primi minim 500 de lei de la stat
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
PENSII mai MARI pentru MII de români. Premierul Marcel Ciolacu a PROMIS oamenilor
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Cum a început povestea de dragoste dintre Levent Sali și iubita Dalia. Cei doi sunt în centrul unui scandal uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro