23 oct. 2024 | 17:20

Delia, Erika Isac și videoclipul piesei care i-a scandalizat pe bărbații din România: ”Să te duci dracu’, cu tot cu mă-ta și cu tactu!”

Știri generale
Delia, Erika Isac și videoclipul piesei care i-a scandalizat pe bărbații din România: ”Să te duci dracu', cu tot cu mă-ta și cu tactu!”
Delia, Erika Isac si videoclipul piesei care i-a scandalizat pe barbatii din Romania

Delia este, fără doar și poate, una dintre cele mai cameleonice artiste de la noi. Cântăreața nu încetează să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare, iar de curând s-a afișat cu un look atipic. Artista s-a transformat complet pentru cel mai nou videoclip al său, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Piesa scandaloasă care a făcut furori în rândul bărbaților

După colaborarea incredibilă pe care Delia a făcut-o cu solista Erika Isac, pentru piesa Abracadabra, lansată la jumătatea anului 2024, cele două artiste au revenit în forță cu ceea ce mulți internauți numesc ”cel mai duo din muzica românească contemporană”.

Jurata iUmor și fosta concurentă de la X Factor România și-au unit, din nou, forțele pentru a lansa ”Ratat”, piesa care a scandalizat opinia publică masculină din România.

Mesajul și videoclipul melodiei reprezintă o satiră îndreptată cuplurilor din România, în care urmașele Evei se îndrăgostesc de anumiți Adami care nu le-ar merita sentimentele.

Versurile cântecului sunt, fără îndoială, greu de ignorat, refrenul având un impact puternic asupra memoriei colective:

”Da’ nu vrei tu să te duci dracu’?

Cu tot cu mă-ta și cu tactu!

Că ne-ai făcut pe toți cu capu’!

Nu știu de ce m-am complicat,

Știi și tu că ești ratat!”

Look-ul cu care Delia a făcut furori

Delia demonstrează, încă o dată, că este capabilă să poarte orice și să îi stea bine. Dacă de obicei apare cu haine largi și accesorii inedite, de data aceasta a schimbat complet registrul. Artista a avut parte de o transformare totală pentru cel mai nou videoclip al său, iar rezultatul i-a cucerit pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cu părul excesiv de tapat și cu bucle bine definite, cu o rochie într-o culoare pastel, cu mult puf în partea de sus și cu machiaj asortat, artista arată ca o divă a anilor ’60. Cei care au văzut imaginea pe contul ei de Instagram i-au transmis că seamănă cu Marilyn Monroe, dar au existat și alte păreri.

”Ești superbă, mătușa mea”, ”M-ați nenorocit, doamnă”, ”Wow, doamna Delia, sunteți minunată”, ”Zici că ești păpușă Barbie”, ”Vai doamnă, dar suntem la televizor”, ”Doamna Delia e delululu”, ”Marilyn Monroe”, ”Bună mătușa, bună și pe munte, bună și pe bike…”, ”Doamna Delia pare ruptă din Hache (n.r. serial pe Netflix)” – au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit la postare.

Delia face furori pe rețelele sociale, cu un look a la Marilyn Monroe

Delia și-a schimbat look-ul pentru un nou videoclip

Detaliul pe care fanii nu îl știau despre Delia

Cântăreața a declarat, în repetate rânduri, că nu își dorește să aibă copii, însă puțini știu că în copilărie a avut grijă de sora ei, atunci când mama lor lipsea. Invitată recent într-o emisiune online, Gina Matache a povestit că Delia a fost foarte implicată în creșterea Oanei atunci când aceasta era mică. Pentru că mama lor a plecat în Germania pentru a onora un contract, artista a avut grijă de surioara ei, care avea câțiva ani la vremea respectivă.

”Delia crescuse și mă suplinea cu brio (…) Delia cred că a ținut-o de mână să meargă, cred că primii pași cu Delia i-a făcut. M-a suplinit foarte, foarte bine. Atât, asta mi-a luat, anii de copilărie ai Oanei. (…) Delia nu, era încântată că are o surioară. Eu am făcut al doilea copil, pentru că Delia începuse școala și studia foarte mult în casă, ea avea cum să meargă la copii, afară, și la un moment dat, stând la geam așa, pe atunci încă făcea pian: ‘Eu nu mai mă joc și eu cu copiii afară? N-am măcar, n-am și eu un frate sau o soră’, dar a zis-o așa… din adâncul sufletului, știi? Și zic… ce egoistă sunt, eu mă gândesc să-mi fie numai mie bine, are dreptate copilul, ia să mai fac eu un copil!”, a povestit Gina Matache, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Simona Halep investește masiv. Bani băgați într-o mare afacere
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Atac fără precedent la Moscova. Anunțul făcut de Rusia
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro