23 oct. 2024 | 15:53

Când va avea loc înmormântarea lui Liam Payne. Regretatul artist urmează să fie condus pe ultimul drum

Diverse
Când va avea loc înmormântarea lui Liam Payne. Regretatul artist urmează să fie condus pe ultimul drum
Liam Payne, a murit subit, la 31 de ani

Pe 16 octombrie, lumea muzicii era îngrozită de vestea morții tragice a fostului component One Direction, Liam Payne. Deși ulterior se aflau cauzele, nimeni nu se aștepta la decizia dramatică a artistului de a se sinucide. Au trecut deja 7 zile de la deces, iar acum s-a aflat când va avea loc înmormântarea lui Liam Payne, regretatul artist urmând să fie condus pe ultimul drum de familie și apropiați.

Liam Payne, a murit subit, la 31 de ani

Liam Payne, în vârstă de 31 de ani, a murit tragic după ce a căzut de la balconul camerei sale de la etajul al treilea al hotelului CasaSur din Buenos Aires, Argentina, înmormântarea sa urmând să aibă loc în Marea Britanie luna viitoare.

Când va avea loc înmormântarea lui Liam Payne. Regretatul artist urmează să fie condus pe ultimul drum

Liam Payne, alături de tatăl și mama sa

Moartea tragică a fostului cântăreț One Direction Liam Payne i-a devastat pe cei dragi și pe fanii săi din întreaga lume. Foștii săi colegi din trupa One Direction și-au depănat, de asemenea, amintiri cu el pe rețelele de socializare.

The Mirror UK afirmă că trupul va ajunge în orașul său natal, Wolverhampton, Marea Britanie, iar tatăl său, Geoff Payne, se află în prezent în Argentina. El a fost văzut vizitând memorialul fiului său din apropierea hotelului și, de asemenea, a salutat numeroși fani.

Când va avea loc înmormântarea lui Liam Payne

Conform presei britanice, înmormântarea lui Liam Payne va avea loc luna viitoare, în urma unei actualizări a autopsiei regretatului cântăreț. Tatăl său a zburat în America de Sud pentru a identifica oficial trupul fiului său și pentru a organiza întoarcerea acestuia în Regatul Unit.

Când va avea loc înmormântarea lui Liam Payne. Regretatul artist urmează să fie condus pe ultimul drum

Altar la hotelul unde a murit artistul

Conform The Mirror UK, acest lucru se datorează faptului că trupul cântăreței va rămâne în Buenos Aires timp de 10-15 zile, până la sosirea rezultatelor testelor toxicologice.

Autopsia efectuată de experții criminaliști de la Morga Judiciară din Buenos Aires a concluzionat că acesta a decedat în urma leziunilor interne și externe suferite în timpul căzăturii.

Regretatul artist urmează să fie condus pe ultimul drum

În ceea ce privește înmormântarea lui Liam Payne, o sursă apropiată familiei a declarat:

„Cei dragi lui Liam îl vor doar acasă, acolo unde îi este locul, în mijlocul familiei sale. În timp ce așteaptă ca patologul să-și termine testele, au abordat logistica cu privire la cel mai bun mod de a aduce corpul său înapoi în Marea Britanie.”

Sursa a mai afirmat că familia încearcă să aibă „cât mai puține opriri și întreruperi posibile” pe zborul care va aduce trupul lui Payne acasă, adăugând că tatăl „este hotărât să își însoțească fiul acasă”.

Când va avea loc înmormântarea lui Liam Payne. Regretatul artist urmează să fie condus pe ultimul drum

Trupa One Direction

Payne a fost cel mai bine cunoscut ca membru al One Direction, povestea de succes „X Factor” devenită fenomen mondial, din care mai făceau parte Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik și Harry Styles.

One Direction s-a format în 2010, după ce fiecare dintre cei cinci potențiali membri nu a reușit să avanseze ca artist solo în cadrul emisiunii britanice de talente și au fost incluși într-un grup, unde jurații „X Factor”, inclusiv Simon Cowell și Nicole Scherzinger, au considerat că vor reuși să se dezvolte.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
De ce nu ar trebui să ceri niciodată felii de lămâie într-un restaurant. Detaliul neașteptat dezvăluit de o angajată
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Exclusiv. Iosif Rotariu, victima unui fault criminal în Glasgow Rangers - Steaua. „N-am pățit ceva mai dur în carieră”
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Atac fără precedent la Moscova. Anunțul făcut de Rusia
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro