22 oct. 2024 | 15:54

Asta ar fi ruptura momentului în România: Cumnații Gică Popescu și Gică Hagi s-ar fi certat

Sport
Asta ar fi ruptura momentului în România: Cumnații Gică Popescu și Gică Hagi s-ar fi certat

Farul Constanța, echipă antrenată și patronată de Gică Hagi trece prin momente grele, ocupând locul 14 în Liga 1 în acest moment.

Cu doar 3 victorii și 4 egaluri, echipa de la malul mării nu pare să-și revină, iar recent a fost învinsă de Rapid București cu scorul de 5-0, pe stadionul din Giulești.

Scandal la Constanța

La scurt timp după partidă, în mediul online au apărut informații potrivit cărora Gică Hagi și Gică Popescu, doi dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut vreodată România și care sunt și cumnați, s-ar fi certat în urmă cu doar câteva săptămâni.

Zvonurile au fost alimentate și de faptul că Gică Popescu nu a mai fost văzut deloc în tribune la meciurile pe care Farul Constanța le-a jucat acasă sau în deplasare.

Potrivit celor de la Orange Sport, scandalul a fost destul de mare, iar între cei doi nu ar mai exista, cel puțin în acest moment, nicio șansă de împăcare.

Gică Hagi, pregătit să facă schimbări

După meciul împotriva celor de la Rapid București, Gica Hagi a afirmat că absolut toată lumea va fi evaluată în perioada următoare și se va renunța la unele persoane din cadrul clubului, fie că este vorba despre fotbaliști sau despre staff.

„Toţi sunt într-o evaluare, şi staff-ul, şi eu, absolut toată lumea. Toţi avem o problemă în momentul de faţă. Cine va rămâne trebuie să facă lucruri pentru club. Trebuie să luptăm pentru Farul, trebuie să schimbăm totul, de mâine încolo trebuie să o luăm de la capăt. Ne aşteaptă un sezon foarte greu.

Eu nu pot să mă despart că sunt acţionar, poate nu o să mai fiu pe bancă. Nu trebuie să căutăm scuze, trebuie să fim toţi împreună, care mai vrea să fie, poate unii vor să renunţe”, a spus Gică Hagi.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Ilegal prin lege. Românii NU mai pot crește aceste animale. Decizia a venit azi, 22 octombrie
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro