22 oct. 2024 | 16:00

Cum arată vila de 1 milion de euro în care locuiește Ștefan Bănică Jr. Casa artistului este una spectaculoasă

Monden
Cum arată vila de 1 milion de euro în care locuiește Ștefan Bănică Jr. Casa artistului este una spectaculoasă
Cum arată vila de 1 milion de euro în care locuiește Ștefan Bănică Jr. Casa artistului este una spectaculoasă

Deși preferă să fie discreți în ceea ce privește viața personală, Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva le mai arată, din când în când, fanilor lor detalii din intimitate. Cum arată vila superbă în care locuiesc cei doi și ce obiect deosebit au în sufragerie.

Casa superbă în care locuiește Ștefan Bănică Jr

Cu toate că Ștefan Bănică Jr și soția sa își țin familia și viața privată departe de ochii publicului, ocazional cei doi artiști împărtășesc cu fanii momente din viața lor de zi cu zi, pe rețelele de socializare. Cei care îi urmăresc pot observa detalii din casa lor, locul unde petrec mare parte a timpului alături de fiul lor, Alexandru.

Familia locuiește într-o vilă din Sectorul 2 al Bucureștiului, care are și piscină. Proprietatea impresionantă are parter, un etaj și o mansardă, dar și un teren spațios și două garaje. Conform estimărilor, valoarea locuinței ajunge la aproximativ 1 milion de euro, din care doar terenul pe care este amplasată valorează jumătate din sumă.

Unul dintre obiectele care atrag atenția și care poate fi observat în multe fotografii este pianul aflat în living. Ambii soți sunt artiști, astfel că era de așteptat ca instrumentele muzicale să fie prezente inclusiv în casa lor.

Casa a fost construită în 2007, în perioada în care Ștefan Bănică era căsătorit cu Andreea Marin. După divorț, prezentatoarea s-a mutat în zona Pipera, unde locuiește împreună cu fiica ei, Violeta, iar Ștefan Bănică Jr a rămas în casă.

Ștefan Bănică Jr a împlinit 57 de ani

Artistul se menține într-o formă fizică de invidiat și, deși a împlinit recent 57 de ani, nu își arată deloc vârsta. Ștefan Bănică Jr arată la fel de bine ca în tinerețe, lucru remarcat inclusiv de fanii lui. Cu ocazia aniversării, artistul a primit o mulțime de mesaje și urări, inclusiv în spațiul public. Soția și fiica sa i-au transmis ”La mulți ani” în moduri cu totul deosebite.

”La mulți ani, dragul meu! Astăzi este ziua ta și vreau să îți spun cât de mult însemni pentru mine. Îți doresc o zi plină de zâmbete, momente frumoase și multă iubire. Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de un an extraordinar. Te iubesc!”, a transmis Lavinia Pîrva, în mediul online.

La rândul său, Violeta, fiica artistului, a publicat pe Instagram câteva fotografii cu ei doi și a scris în dreptul lor: ”La mulți ani, tatiiiii!!!! Te iubesc enorm”.

 

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Motorină gratis de la stat. Zeci de mii de români vor beneficia de ajutor 
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Ilegal prin lege. Românii NU mai pot crește aceste animale. Decizia a venit azi, 22 octombrie
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro