22 oct. 2024 | 15:00

Raluca Pastramă a răbufnit: “Pepe și Yasmine aveau o relație de dinaintea divorțului nostru”

Monden
Raluca Pastramă a răbufnit: “Pepe și Yasmine aveau o relație de dinaintea divorțului nostru”
Raluca Pastrămă a răbufnit “Pepe și Yasmine aveau o relație de dinaintea divorțului nostru”

După ce Pepe a acuzat-o că nu se ocupă de fiicele ei și că vrea custodia doar pentru a beneficia de pensie alimentară, Raluca Pastramă contraatacă. Bruneta îl acuză pe artist că ar fi avut o relație cu Yasmine Ody, actuala lui soție, încă dinainte ca ei doi să divorțeze.

Raluca Pastramă îl acuză de infidelitate pe Pepe

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă a reînceput după ce bruneta l-a dat în judecată pe artist, pentru a obține custodia celor două fiice ale lor. De când au divorțat părinții lor, Rosa și Maria au domiciliul acasă la tatăl lor. Acum, Raluca Pastramă vrea să își ia fetițele înapoi și îl acuză pe Pepe că s-a aliat cu fostul ei partener, Ibrahim Ibru și cu avocatul acestuia.

Mama fetițelor lui Pepe nu a rămas indiferentă la acuzațiile lui și a ieșit la atac. Raluca Pastramă spune că Pepe și actuala lui soție, cu care are un băiețel, ar fi avut o legătură amoroasă încă de pe vremea când artistul era căsătorit cu ea.

”Fata aceea (n.r. Yasmine) mie mi-a fost prietenă. Ea a fost prietenă cu noi ani de zile. Ea venea cu bărbatul ei la noi în casă, adică el se împrietenise cu bărbatul ei. Îl machia pe el. Ea a dormit cu mine în pat. Pepe pleca la cântări și ea dormea cu mine în pat. Ea a fost foarte prietenă cu mine, și nu doar cu mine, cu toată familia lui. Toată familia lui știa de ea și că ei aveau o relație de dinainte. Ei aveau o relație de dinaintea divorțului nostru. El a mers la sigur, dar asta este o altă discuție”, a declarat Raluca Pastramă la Un show păcătos.

Răspunsul lui Pepe nu a întârziat să apară

Nu a fost singura acuzație care l-a deranjat pe artist și l-a determinat să vină și el în emisiune, pentru un drept la replică. Pepe a fost acuzat că a consumat droguri, lucru care l-a deranjat și mai tare. Artistul susține că are probe împotriva fostei soții și că le-a depus pe toate în instanță.

”Vă jur că nu săream din pat dacă nu eram eu acuzat. Tocmai pe mine? (…) Eu nu am fumat în viața mea țigări normale. Eu nu știu să trag în piept. (…) Vrei să îți dau aceleași farfurii din care se consumă cu aceleași farfurii cu care le e servit dimineața micul dejun. Nu ai cum, e mult. (…) N-ai cum să zici că dormi cu nevasta mea în pat și ea era… pai ți l-am arătat pe Tibi. Dansa cu el sau ce făcea. (…) Eu am depus filmările în instanță și a depus și Ibrahim. A depus și ea contra lui Ibrahim, mai rele. Eu îmi protejez copiii, atâta tot. Cum crezi tu că în diminețile respective se ducea cu copiii la școală”, mai spus Pepe, în emisiunea lui Dan Capatos.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Ilegal prin lege. Românii NU mai pot crește aceste animale. Decizia a venit azi, 22 octombrie
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro