22 oct. 2024 | 13:53

O nouă comedie româneascu se află în box office. Și melodia filmului cucerește publicul din țară

Monden
O nouă comedie româneascu se află în box office. Și melodia filmului cucerește publicul din țară

În urmă cu aproximativ o săptămână, în cinematografele din țara noastră a intrat o nouă comedie românească, în care joacă actori precum Adrian Cucu, Bob Rădulescu, Bogdan Farcaș, Cristian Iorga, Larisa Dobrin și Laura Mihalache.

Filmul românesc independent „Spre punctul G”, realizat de Republic Production la Târgu Mureș, are parte de un debut foarte bun: la mai puțin de o săptămână de la premieră, pelicula se află pe locul 4 din 34 în box-office-ul românesc.

Cu apariții în peste 80 de cinematografe din București și din țară, filmul „Spre punctul G” a primit până acum nota 7,2 pe IMDB, iar melodia care a asigurat coloana sonoră a comediei a început și ea să cucerească publicul din România.

Melodia e pe YouTube

„În mintea ta”, așa cum este denumită piesa filmului, este interpretată de Lalee (Laura Mihalache) și produsă în studioul Republic Production, de Vlad Rusu. Muzica și versurile sunt semnate de Laura Mihalache, la chitară este Norbert Kovacs, iar de editarea video s-a ocupat Viviana Apopei.

„Am depășit numeroase producții hollywoodiene, dar și românești, atât la numărul de spectatori, cât și la încasări. Mergeți să vedeți «Spre Punctul G», care rulează în toate cinematografele din țară. Numai cu voi la cinema putem ajunge pe locul întâi. Așadar, popcorn și distracție”, a spus Andi Gherghe, regizorul producției.

Filmul, filmat în Târgu Mureș

Acțiunea filmului se desfășoară într-un oraș din Transilvania, acolo unde viața amoroasă a mai multor tineri ia o turnură neașteptată. Producția este despre ceea ce gândesc toți, dar nimeni nu vorbește: cinci povești și o grămadă de probleme.

„Mă bucur să mă bucur că «Spre Punctul G», primul film independent realizat 100% în Târgu Mureș, cu o echipă de oameni din Târgu Mureș, la început de drum, inclusiv studenți la teatru, cu un buget extraordinat de mic, înregistrează performanțe după performanțe. Iar acest lucru este demonstrat de cifrele pe care le primim zi de zi.

Am avut încredere să facem un film care, iată, face valuri în toată țara și care deschide astfel drumul altor proiecte. Pentru că pe viitor ne așteaptă alte surprize: tot filme, tot independente. Se pare că ne place să facem asta și ne iese bine”, a afirmat și Dan Mașca, producătorul filmului.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă. Prima decizie anunțată în România
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Lovitură de stat în Ungaria?! Pericol maxim în ţara vecină. Ce informaţii s-au aflat
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro