21 oct. 2024 | 13:33

Tânărul elvețian care a produs un accident pe DN1, declarații halucinante. Susține că este nepotul lui Dracula și a venit în România să devină vampir

Social
Tânărul elvețian care a produs un accident pe DN1, declarații halucinante. Susține că este nepotul lui Dracula și a venit în România să devină vampir
Tânărul s-a ales cu dosar penal

În ultima perioadă, cel puțin conform statisticilor, un număr considerabil de accidente s-au întâmplat pe fondul consumului de alcool și chiar droguri. Dacă mai punem în această ecuație și inconștiența unora, atunci avem deja rețeta uni adevărat dezastru. Este și cazul unui nou accident, produs pe DN1, iar protagonistul principal este un tânăr elvețian, fără permis și sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Conform polițiștilor, tânărul elvețian care a produs un accident pe DN1, avea să facă și declarații halucinante, susținând că este nepotul lui Dracula și a venit în România să devină vampir.

Un nou accident pe DN1

Deși nu ar trebui să ne mai mire nimic, când vorbim de astfel de situații, cu toate astea apar anumite situații de-a dreptul halucinante, cum este și acest nou accident pe DN1, cu cel puțin cinci mașini avariate.

Din primele investigații ale polițiștilor a reieșit că cel care a produs accidentul a condus fără permis, o mașină furată din orașul Făgăraș, iar pe fondul vitezei și a consumului de alcool și droguri avea să facă praf nu mai puțin de cinci autovehicule.

Cel puțin cinci mașini avariate

Ulterior, după ce s-a trecut la identificarea șoferului, s-a aflat că este vorba de un tânăr de 19 ani de origine din Elveția, acesta declarând polițiștilor că este nepotul lui Dracula și a venit în România să devină vampir. ceilalți implicați aveau să rămână înmărmuriți de ceea ce s-a întâmplat, unii șoeri declarând că:

„S-a îndreptat cu viteză, 160-180 (n.r. kilometri/oră) printre mașini. Pur și simplu noi am fost a două mașină lovită praf pe partea dreaptă.

Noi am fost opriți și pe o parte și pe alta, ca și cum am fost scut, asta a fost toată treaba.”, a declarat unul dintre șoferii care s-a ales cu atoturismul avariat, conform Atena 3.

Tânărul elvețian care a produs un accident pe DN1, s-a ales cu dosar penal

Pe lângă faptul că a condus mașina fără permis pe DN1, polițiștii aveau să constate că autovehiculul fusese furat din localitatea Făgăraș, iar luat la întrebări, acesta avea să declare că „Vreau să merg la Hoia Baciu, la Castelul Dracula, la străbunicul meu Vlad Ţepeş. Sper că mă poate face vampir”.

Ca urmare a situației, polițiștii l-au arestat, întocmindu-i și dosar penal pentru furt, conducere fără permis și sub influența alcoolului. La testarea cu drugtest-ul a mai reieșit că tânărul elvețian consumase și canabis.

Nu este nici primul, și nici ultimul accident produs ca urmare a unor astfel de situații inconștiente, dar de data asta, spre norocul tuturor celor implicați, accidentul nu s-a soldat cu pierderi de vieți omenești, ci doar cu avarierea altor autovehicule.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se schimbă permisul de conducere. Te obligă să îl înlocuiești. Taxa pe care șoferii nu o pot evita
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro