19 oct. 2024 | 13:45

Zonele din București unde parcarea e gratuită. Îți poți lăsa mașina aici tot weekendul

Știri generale
Zonele din București unde parcarea e gratuită. Îți poți lăsa mașina aici tot weekendul
Zonele din Bucuresti unde parcarea e gratuita

București, una dintre cele mai aglomerate capitale europene, se confruntă adesea cu probleme legate de parcări. Însă, pentru cei care doresc să evite tarifele exorbitante și aglomerația din zonele centrale, există soluții. Iată câteva dintre zonele din București unde parcarea este gratuită, iar tu îți poți lăsa mașina aici pe tot parcursul weekendului.

Parcare gratuită în sectorul 6

Sectorul 6 oferă mai multe opțiuni de parcare gratuită, în special în cartierele periferice. Una dintre cele mai cunoscute zone este în apropierea stației de metrou Lujerului, unde parcarea pe străzile adiacente este, în general, gratuită.

De asemenea, în zona Drumul Taberei, multe străzi secundare nu sunt incluse în zona de tarifare, permițând șoferilor să își lase mașinile fără costuri suplimentare.

Această opțiune este ideală pentru cei care doresc să exploreze cartierul, să viziteze parcurile din zonă sau să utilizeze metroul pentru a ajunge în centrul Bucureștiului.

Zonele din sectorul 1

În sectorul 1, parcarea gratuită poate fi găsită în zone mai puțin frecventate, dar care oferă acces ușor la transportul în comun. Străzile din apropierea Pădurii Băneasa sunt o opțiune excelentă, cu parcări fără plată disponibile.

De asemenea, în jurul centrului comercial Băneasa Shopping City, există multe locuri unde parcarea este gratuită, în special în zilele de weekend.

Acest lucru este foarte convenabil pentru cei care doresc să petreacă timp la cumpărături sau să savureze o masă la unul dintre restaurantele din zonă, fără a plăti pentru parcare.

Te-ar mai putea interesa și Nicușor Dan, despre desființarea sectoarelor în București: „Ar trebui luată în considerare pentru 2028”!

Parcările din sectorul 2 și 3

Sectorul 2 și 3 sunt, de asemenea, pline de opțiuni pentru parcarea gratuită. În zona Obor, șoferii pot găsi numeroase străzi cu parcări necontrolate, unde este permisă parcarea gratuită.

Acest loc este perfect pentru cei care doresc să viziteze piața Obor sau să se bucure de atmosfera vibrantă a cartierului.

În sectorul 3, zona Tineretului oferă parcări gratuite pe străzile din jurul Parcului Tineretului. Aici, poți petrece timp în natură sau te poți îndrepta către locuri de distracție din apropiere, fără grija costurilor de parcare.

Te-ar mai putea interesa și Termoenergetica București începe probele pentru căldură după ce temperaturile au scăzut brusc!

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
„The Nightmare Before Christmas”, un film perfect pentru Halloween. Teorii cu privire la moartea personajelor principale
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Anunțul care i-a rupt inima Elenei Udrea. Alexandrov a spus direct: Să nu mai existe...
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Se schimbă ORA în ROMÂNIA! Anunțul MOMENTULUI
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Au apărut primele date oficiale referitoare la autopsia lui Liam Payne. Ce au declarat autoritățile: „Totul indică...”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro