18 oct. 2024 | 17:00

Cine e artistul român care a plecat până în Dominicană pentru a filma un videoclip: „Ne dorim să repetăm momentele fericite”

Monden
Cine e artistul român care a plecat până în Dominicană pentru a filma un videoclip: „Ne dorim să repetăm momentele fericite”

„One more time” este o melodie care se vrea a fi un nou hit la radio, iar artistul care cântă piesa a plecat tocmai în Republica Dominicană pentru a filmat videoclipul.

Tudor Ionescu de la Fly Project speră să fie din nou pe val, astfel că a ales o destinație supriză pentru videoclipul melodiei „One more time”: călduroasa Dominicană, locație care în ultimii ani a devenit cunoscută românilor mai ales datorită show-ului Survivor de la PRO TV.

Potrivit unui comunicat oficial, noua melodie de la Fly Project este una plină de optimism, nostalgie și emoție și îmbină motivația lucrurilor care te fac fericit: energia pozitivă și emoția momentelor în care te întorci unde îți este locul, unde simți că aparții, acasă sau acolo unde îi ai pe cei dragi, oriunde te simți bine, în confort și în siguranță.

Despre ce este noua melodie

Cu un ritm electrizant și un refren captivant, care ne dă senzația că suntem la un concert Fly Project pe stadion, unde se aud miile de voci fredonând, „One more time” îmbină elemente de dance și pop într-un sound care nu te lasă indiferent, menit să răsune în boxele de pretutindeni, de la petrecerile private până la cele mai mari festivaluri.

Versurile piesei povestesc despre dorința de a trăi fiecare moment intens și de a repeta acele clipe fericite „încă o dată”, fie că este vorba de iubire, dans sau distracție, oriunde ești sau alegi să fii.

„«One more time» este o piesă în care oricine se poate regăsi, pentru că toți știm unde ne este bine, unde revenim mereu cu plăcere, unde ne așteaptă cineva, toți știm ce ne motivează și ne dorim să repetăm momente fericite. Am noroc să mă simt fericit pe scenă, să mă simt ca acasă cu colegii mei în backstage, cu oamenii din echipa mea, cu care lucrez de mulți ani și care sunt a doua familie pentru mine. Petrecem mai mult timp împreună decât stăm acasă, cu familiile noastre.

Mă simt fericit și norocos pentru publicul meu, pentru toți oamenii care vin la concerte, care ascultă muzica mea, pentru echipa mea și, evident, pentru fetele mele de acasă, care mă așteaptă de fiecare dată și sunt sprijinul meu constant” a spus Tudor Ionescu de la Fly Project.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Secretul gogonelelor murate. Cum rezistă perfect peste iarnă
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Ordin de la Comisia Europeană. România e obligată până în 2030
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
AMENZI de 3.000 de lei pentru cei care STAU LA BLOC. ACUM e total INTERZIS
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro