18 oct. 2024 | 12:42

De ce iubita lui Liam Payne a decis să plece brusc din Argentina. Motivul pentru care aceasta l-a lăsat singur pe artist în Buenos Aires

Diverse
De ce iubita lui Liam Payne a decis să plece brusc din Argentina. Motivul pentru care aceasta l-a lăsat singur pe artist în Buenos Aires
Liam Payne și Kate Cassidy, împreună din 2022

După tragicul sfârșit de acum trei zile a fostului membru One Direction, au început să apară noi informații despre modul în care incidentul s-a produs. Alte informații precizează de ce iubita lui Liam Payne a decis să plece brusc din Argentina, speculându-se motivul pentru care aceasta l-a lăsat singur pe artist în Buenos Aires.

Care era relația dintre Liam Payne și iubita sa, Kate Cassidy

Pe 16 octombrie, Liam Payne (31 de ani), avea să moară după ce se arunca de la balconul camerei de hotel din Buenos Aires, iar întreaga lume artistică intra în șoc la aflarea veștii.

De ce iubita lui Liam Payne a decis să plece brusc din Argentina. Motivul pentru care aceasta l-a lăsat singur pe artist în Buenos Aires

Inițial, conform presei argentiniene, Liam Payne și actuala sa parteneră, Kate Cassidy, ar fi stat în vila unui prieten, ulterior închiriind o cameră de hotel pentru cel puțin 5 nopți.

Nu se știu exact cauzele, dar conform polițiștilor și a ceea ce au descoperit medicii legiști după autopsia cântărețului, gestul necugetat a venit pe fondul unui consum excesiv de substanțe. Kate și Liam au mers la Buenos Aires pentru a asista la concertul fostului coleg de trupă al lui Liam, Niall Horan

În ultimul său videoclip de pe rețelele de socializare înainte de moartea sa șocantă, artistul s-a filmat împreună cu Kate, un  influencerul în vârstă de 25 de ani, la masa de mic dejun, scriind  „O zi minunată în Argentina”. Ulterior, iubita lui Liam Payne, Kate Cassidy, s-a întors acasă din Argentina cu câteva zile înainte ca starul One Direction să moară, spunându-le fanilor că urăște „să stea prea mult într-un singur loc”.

De ce iubita lui Liam Payne a decis să plece brusc din Argentina

Așa cum precizam anterior, conform informațiilor, Kate Cassidy avea să-l lase singur pe Liam Payne, întorcându-se în SUA la doar câteva zile înainte de tragicul eveniment. Conform celor de la DailyStar, Ea a documentat călătoria ei înapoi în Florida într-un TikTok, în care ea a spus fanilor:

„Am fost atât de gata să plece, sincer, iubesc America de Sud, dar urăsc să stau într-un singur loc pentru prea mult timp. Trebuia să fim acolo pentru vreo cinci zile, și s-a transformat în două săptămâni, doar ca, am nevoie să merg acasă.”, ar fi spus Kate Cassidy.

Kate a mai spus că a suferit de „anxietate” înainte de zbor și că, în consecință împărtășind detalii despre zborul ei, inclusiv ce a mâncat și ce a băut și la ce s-a uitat, și le-a mai spus fanilor că și-a luat o pernă pentru gât pentru că, deși de obicei folosea o jucărie de plu), pe care i-ar fi dat-o lui Liam.

De ce iubita lui Liam Payne a decis să plece brusc din Argentina. Motivul pentru care aceasta l-a lăsat singur pe artist în Buenos Aires

Cuplul la British Fashion Awards din Londra

Liam Payne și Kate Cassidy, împreună din 2022

A fost o relație relativ nouă pentru Liam, care a început să se întâlnească cu Kate în 2022. Ei au fost fotografiați prima dată purtând costume de Halloween, Kate fiind îmbrăcată ca Pamela Anderson, în timp ce Payne, purtând un maiou alb, a mers ca fostul ei soț Tommy Lee.

Două luni mai târziu, ei și-au făcut debutul oficial la British Fashion Awards din Londra, pe covorul roșu. Cu toate astea, Kate a susținut că și-a „manifestat” idila cu starul când avea doar 10 ani, într-un clip împărtășit pe TikTok în noiembrie 2023.

Ce au descoperit medicii legiști după autopsia cântărețului Liam Payne. Fanii, în lacrimi

Regretatul artist Liam Payne a devenit celebru ca membru al One Direction

Ultima imagine pe care cântărețul a împărtășit-o îl arată pe el și pe Kate zâmbind pentru un selfie în oglindă în costume de baie.

Cu toate acestea, fotografia nu era din călătoria în Argentina, ci una mai veche, deoarece Katie a distribuit-o prima dată pe social media în urmă cu un an, pentru a marca împlinirea vârstei de 30 de ani a artistului.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Regele Charles, sabotat de Harry și Meghan. S-a întâmplat într-un moment crucial
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro