17 oct. 2024 | 16:22

S-a publicat transcrierea apelului la 911 în cazul morții lui Liam Payne: „Sparge totul în cameră. Trebuie să trimiteți pe cineva de urgență”

Monden
S-a publicat transcrierea apelului la 911 în cazul morții lui Liam Payne:

Recent, transcrierea apelului la 911 legată de moartea tragică a fostului membru al trupei One Direction, Liam Payne, a fost făcută publică, dezvăluind detalii îngrijorătoare.

Conform relatărilor, poliția și serviciile de urgență au fost solicitate să intervină în urma unui apel efectuat de managerul hotelului Casa Sur din Buenos Aires, care a raportat un comportament agresiv din partea cântărețului, suspectând că acesta ar fi sub influența substanțelor interzise.

Managerul și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că Payne se afla într-o cameră cu balcon, temându-se că ar putea face un gest extrem.

„Avem un oaspete care se află sub influența alcoolului și, probabil, a substanțelor interzise. Când este conștient, sparge tot ce se află în cameră. Trebuie să trimiteți pe cineva de urgență pentru că nu știu dacă viața oaspetelui este în pericol.”

Întrebat de către operatorul de la 911 de cât timp oaspetele se află în hotel, managerul a răspuns „trei zile” și a adăugat că nu a avut acces în camera artistului pentru a oferi mai multe informații. În urma apelului, serviciile de urgență au fost alertate, însă din păcate intervenția lor nu a putut salva viața artistului.

Incidentul tragic și declarațiile familiei

Moartea lui Liam Payne a survenit după ce acesta a căzut de la etajul trei al hotelului în care era cazat. În ciuda sosirii rapide a echipajului de urgență, artistul a suferit răni incompatibile cu viața, inclusiv o fractură gravă de craniu. Alberto Crescenti, șeful serviciilor de urgență din Buenos Aires, a confirmat: „Rănile sale erau incompatibile cu viața. Nu am avut posibilitatea de a-l resuscita.”

Familia artistului a fost profund afectată de această pierdere neașteptată, declarând că sunt „complet devastați”. Liam, care avea doar 31 de ani, lasă în urmă un fiu, Bear, în vârstă de 7 ani, din relația sa cu fosta parteneră, Cheryl. Mesajele de condoleanțe din partea apropiaților și fanilor nu au întârziat să apară, iar în fața hotelului au fost depuse flori și coroane în memoria sa.

Reacții din partea lumii muzicale

După ce vestea morții lui Liam a fost confirmată, numeroase personalități publice au exprimat omagii pe rețelele de socializare. Printre acestea, mama lui Harry Styles, fost coleg de trupă al lui Liam, care a postat un mesaj emoționant în care și-a exprimat durerea față de această pierdere imensă. De asemenea, numeroși fani ai trupei One Direction s-au adunat în fața hotelului din Buenos Aires, unde au aprins lumânări și au lăsat flori în semn de respect.

 

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Testul pe care numai geniile îl pot rezolva în doar 10 secunde. Poți vedea al doilea cal din imagine?
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Trucul care salvează murăturile. Cum eviți să se înmoaie
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
E CLAR cine va fi CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE. Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro