17 oct. 2024 | 14:43

Cine este noua iubită a lui Dorian Popa. Artistul a confirmat că este într-o relație: “Am dreptul la fericire”

Monden
Cine este noua iubită a lui Dorian Popa. Artistul a confirmat că este într-o relație: “Am dreptul la fericire”
Cine este noua iubită a lui Dorian Popa. Artistul a confirmat că este într-o relație

La aproximativ un an de când s-a despărțit de Claudia Iosif, Dorian Popa pare că iubește din nou. Artistul a fost surprins, recent, în compania unei domnișoare misterioase în oraș, iar după apariția fotografiilor, a recunoscut că are o nouă relație.

Dorian Popa, îndrăgostit din nou

După relația de mai bine de un deceniu cu Babs, Dorian Popa este pregătit să dea o nouă șansă iubirii. Zilele trecute, artistul a fost surprins de paparazzi în oraș, în timpul unei întâlniri. Dorian și domnișoara cu care se întâlnește în prezent au mers la un fast-food, iar fotografii au fost pe fază.

Tânăra cu care se vede Dorian Popa în prezent nu este persoană publică. Este brunetă, la fel ca fosta iubită a vloggerului, iar pe parcursul întâlnirii cei doi au fost apropiați. În urma apariției fotografiilor în presă, Dorian Popa a recunoscut că s-a implicat într-o nouă relație și a spus că are dreptul să fie fericit. A preferat să păstreze discreția și nu a dat prea multe detalii despre noua femeie din viața lui.

”Este adevărat, într-adevăr, mă văd cu domnişoara respectivă, dar nu aş vrea să mă arunc deocamdată să fac mai multe declaraţii. Viaţa merge înainte şi eu, ca fiecare, am dreptul să îmi găsesc fericirea”, a declarat Dorian Popa, pentru cancan.ro.

A încercat să se împace cu Babs

Relația dintre Dorian Popa și Claudia Iosif a durat mai bine de un deceniu, iar cei doi nu au trecut ușor peste despărțire. Artistul și fosta iubită au încercat să reia legătura amoroasă la începutul acestui an, dar și-au dat seama că lucrurile nu mai pot să funcționeze între ei și că trebuie să meargă pe drumuri separate.

​”A fost o încercare de împăcare după ce ne-am despărțit, dar a eșuat. S-a întâmplat prin ianuarie-februarie, anul acesta, pentru că încă eram amândoi încărcați de un mix de sentimente, orgolii, confuzie, cum se întâmplă după o despărțire. Este ultima oară când mai vreau sa vorbesc despre noi, pentru că noi nu mai existăm. Chiar luna asta s-a împlinit un an de când ne-am despărțit”, a spus Babs, conform Fanatik.

​”Îmi e greu și nu mai vreau sa vorbesc despre el, mai ales că a trecut atâta timp. Nu vreau să-l deranjez nici pe el, nici pe altcineva. Lucrurile s-au terminat cum trebuia să se termine… Nu m-a lăsat el, ne-am separat pentru că nu ne mai înțelegeam! E vorba despre lucruri acumulate în timp, nimicuri”, a mai spus aceasta.

 

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Testul pe care numai geniile îl pot rezolva în doar 10 secunde. Poți vedea al doilea cal din imagine?
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Cântărețul, Chris Brown, bun de plată. Un bărbat îi cere 16 milioane de doari pentru că l-ar fi agresat
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
SONDAJUL care arată CLAR CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro