17 oct. 2024 | 11:28

Primele imagini cu dezastrul găsit de polițiști în camera de hotel a lui Liam Payne. Cauza oficială a morții, dezvăluită de medicii legiști

Monden
Primele imagini cu dezastrul găsit de polițiști în camera de hotel a lui Liam Payne. Cauza oficială a morții, dezvăluită de medicii legiști

Fotografii recente, care pretind a fi chiar din interiorul camerei de hotel ]n care a fost cazat fostul membru One Direction, Liam Payne, au fost publicate în Argentina după tragicul său deces. În vârstă de 31 de ani, Liam Payne a murit după ce a căzut de la etajul trei al hotelului Casa Sur din cartierul Palermo.

În imaginile apărute, se pot observa un televizor spart și urme de pulbere albă pe un birou din cameră. În plus, publicația argentiniană Clarin a publicat imagini cu resturi de lumânări arse și bucăți de folie de aluminiu împrăștiate. În camera artistului a fost găsită și partea superioară a unei doze de băutură, cu metalul ars.

Noi detalii ies la iveală despre tragicul incident

Autoritățile din Buenos Aires au confirmat că Payne a căzut într-o curte interioară a hotelului, iar serviciile de urgență au fost alertate la ora 17:04. Din păcate, la sosirea echipajului, la ora 17:11, decesul cântărețului a fost constatat, iar resuscitarea nu a mai fost posibilă din cauza rănilor foarte grave și „incompatibile cu viața”.

Poliția și martorii oculari au declarat că în timpul zilei, Liam fusese văzut comportându-se ciudat în holul hotelului, unde și-ar fi distrus laptopul și a trebuit să fie dus înapoi în cameră. Se presupune că Payne se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor în momentul căderii.

Luptele personale ale lui Liam Payne

Deși cunoscut pentru succesul său extraordinar ca parte a trupei One Direction, Liam Payne a recunoscut în trecut că s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală și cu dependențe, care au reprezentat o sursă de îngrijorare pentru el și cei apropiați.

Într-un interviu anterior, Payne a mărturisit că, în anii săi de glorie, a avut perioade foarte întunecate din cauza consumului de alcool și droguri, care l-au afectat profund. De asemenea, a vorbit despre „anii întunecați din viața sa” pe care i-a trăit din cauza unor probleme legate de sănătatea sa mintală.

În 2017, Liam a devenit tatăl unui băiat, Bear, cu fosta lui parteneră, Cheryl, însă relația lor s-a încheiat în 2018. Viața sa personală agitată și luptele interioare l-au condus de-a lungul anilor pe o cale dificilă, în ciuda succesului său profesional.

Tragicul sfârșit al lui Liam Payne a zguduit fanii din întreaga lume, fiind o pierdere imensă pentru comunitatea muzicală și pentru cei care l-au apreciat de-a lungul anilor.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Testul pe care numai geniile îl pot rezolva în doar 10 secunde. Poți vedea al doilea cal din imagine?
Click.ro
Avertisment ISW: După Ucraina, Putin ia în calcul invazia totală a Republicii Moldova. Planurile militare ale Kremlinului
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Ioana State: Aveam 200 de lei și mâncam de 300. Cum a ajuns celebră și bogată
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
Serviciu militar obligatoriu, din nou în România? „Se renunţă la tot ceea ce ţine de viaţa de zi cu zi”
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
Armata obligatorie în România? „Se renunță la tot ceea ce ține de viața de zi cu zi”
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro