17 oct. 2024 | 07:59

Soțul Elenei Udrea, declarații dramatice. „Am avut și momente când am spus că nu mai pot!”

Diverse
Soțul Elenei Udrea, declarații dramatice. „Am avut și momente când am spus că nu mai pot!”
Adrian Alexandrov: „Prioritatea numărul unu este copilul nostru de acasă”

Cu Elena Udrea în spatele gratiilor, cel care a rămas să aibă grijă de micuța Eva a fost Adrian Alexandrov, iar lucrurile nu au fost simple. Recent, într-un podcast, soțul Elenei Udrea a făcut  declarații dramatice, recunoscând la un moment dat că „Am avut și momente când am spus că nu mai pot!

Momente dureroase pentru Elena Udrea, departe de fiica ei

Elena Udrea, fost ministru al Turismului și una dintre cele mai controversate figuri politice din România, traversează o perioadă dificilă după ce a fost condamnată la închisoare în dosarul „Gala Bute.”

Soțul Elenei Udrea, declarații dramatice. „Am avut și momente când am spus că nu mai pot!”

Aceasta a fost condamnată la șase ani de închisoare pentru fapte de corupție, iar perioada petrecută după gratii are un impact profund asupra vieții sale personale, în special asupra relației cu fiica ei, Eva Maria.

Unul dintre momentele cele mai dureroase pentru Elena Udrea a fost faptul că nu a putut fi alături de fiica sa în prima zi de școală. Eva Maria, născută în 2018, este un punct central în viața Elenei Udrea, iar despărțirea forțată din cauza detenției este o sursă de suferință.

Prima zi de școală reprezintă un eveniment important pentru orice părinte, un moment plin de emoție și mândrie, iar lipsa de la acest eveniment a fost o lovitură grea, iar Elena Udrea a avut un mesaj sfâșietor în prima zi de școală a fetiței sale:

„Astăzi este prima ta zi de școală, o zi pe care mi-am imaginat-o mereu altfel, o zi în care ar fi trebuit să fiu acolo, să-ți țin mâna și să te privesc cum pășești în această nouă aventură.

Mi-am dorit atât de mult să fiu lângă tine, să-ți șoptesc că totul va fi bine și să te strâng în brațe, dar, chiar dacă sunt departe, te simt aproape cu toată ființa mea.”, își începe mesajul Elena Udrea.

Adrian Alexandrov, soțul Elenei Udrea, face declarații dramatice

De cealaltă parte, partenerul de viață al fostului politician Elena Udrea, a fost cel care a avut grijă de micuța Eva în toată această perioadă. De-a lungul timpului au apărut imagini emoționante cu tatăl și fiica împreună.

Soțul Elenei Udrea, declarații dramatice. „Am avut și momente când am spus că nu mai pot!”

Dar, ca orice om, având în vedere situația, au fost și momente în care greutățile, presiunea și lipsa partenerei sale, au făcut ca Adrian Alexandrov să spună că „Am avut și momente când am spus că nu mai pot!”.

„Am avut și momente când am simțit că nu mai pot! Prioritatea numărul unu este copilul nostru de acasă. Deja este fără mamă.”, a spus Adrian Alexandrov în podcastul lui Bursucu.

Soțul Elenei Udrea a povestit despre arestarea Elenei Udrea

În același podcast, Adrian Alexandrov avea să povestească și ce s-a întâmplat după nașterea fiicei lor, despre fuga în Costa Rica, precum și despre sentința dată de magistrați, de 6 ani de închisoare, spunând că „Ea născuse, la două săptămâni au luat-o de lângă copil. Îți dai seama ce înseamnă?”.

Întrebat de Bursucu cum a trecut micuța lor peste această situație și cum a încercat tatăl să-i explice de ce este departe de ea, mama ei, Alexandrov spune că: „Se trezea noaptea și plângea, și că îi e dor de mama ei”.

Aflată încă în spatele gratiilor, și se pare că fără nicio șansă de a fi eliberată, soțul Elenei Udrea spune că, după acest moment, apropiații fostului ministru au denunțat-o, și toată lumea o acuză. „Puțin lume o cunoaște pe Elena Udrea”, mai spune Adrian Alexandrov, vădit afectat de tot ceea ce se întâmplă cu ea, cu fiica lor, și, în cele din urmă, cu relația pe care cei doi o au.

Parteneri
Ce a postat Liam Payne înainte să moară. Fostul membru al trupei One Direction a decedat după ce a căzut de la etajul 3
Redactia.ro
Sfârșitul tragic al primului om care a făcut o călătorie în jurul lumii. A fost ucis de băștinași pe una dintre cele mai frumoase insule
Click.ro
Avertisment ISW: După Ucraina, Putin ia în calcul invazia totală a Republicii Moldova. Planurile militare ale Kremlinului
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Mîndruță, altă variantă despre scandalul amantei. Cele mai noi dezvăluiri
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Doliu național în România! Spunem adio marelui campion: Rămâne în inimi ca un mare OM
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
DOLIU la NIVEL MONDIAL! Un mare STAR a MURIT SUBIT! Avea doar 31 de ani
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 16 octombrie 2024. Ce echipă a părăsit Drumul Zeilor. Prin ce probe au trecut la cursa pentru ultima șansă
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro