16 oct. 2024 | 14:33

Noi imagini de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian. Rochia de mireasă a fost superbă, artista a radiat de fericire VIDEO

Monden
Noi imagini de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian. Rochia de mireasă a fost superbă, artista a radiat de fericire VIDEO
Noi imagini de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian. Rochia de mireasă a fost superbă, artista a radiat de fericire

Vestea că Theo Rose și Anghel Damian au făcut nunta i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi. Artista spunea în trecut că vrea să se mărite în secret și chiar a făcut acest lucru, în urmă cu câteva săptămâni. Cum a arătat în rochie de mireasă și cine i-a fost alături.

Primele imagini cu Theo Rose în rochie de mireasă

Cântăreața Theo Rose și regizorul Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, în urmă cu câteva săptămâni, dar au dat vestea abia acum. Cei doi și-au dorit o ceremonie discretă, departe de ochii curioșilor, și au făcut cununia înconjurați doar de familie și prietenii apropiați.

Jurata de la Vocea României a publicat pe rețelele de socializare primele imagini de la nuntă, iar fanii au avut ocazia să o vadă în rochie de mireasă. Theo Rose a ales o rochie albă, simplă cu broderie și cu mâneci lungi. A avut un buchet de mireasă simplu și o coafură la fel de simplă, cu părul drept. ”Așa cum am visat. Simplu și cu sens. Mulțumim”, a scris artista, în dreptul primelor fotografii cu ea și Anghel Damian în calitate de soț și soție. Vezi imaginile în galeria foto!

”El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose pentru cancan.ro.

Ce spunea artista despre nuntă, în urmă cu ceva timp

După ce presa i-a dat de gol cu privire la faptul că așteaptă un copil, Theo Rose și Anghel Damian au decis să fie cât se poate de discreți cu privire la viața lor de familie. Cei doi primeau frecvent întrebări cu privire la căsătorie și spuneau, mai în glumă, mai în serios, că se vor căsători în secret. În urmă cu câteva luni, Theo Rose a dat un interviu în care a vorbit despre rochia de mireasă pe care și-o dorește.

”Din câte proiecte fac parte și sunt îmbrăcată tot timpul de stilista mea, machiată, aranjată, cum să spun: nu îmi mai face cu ochiul niciun detaliu de genul ăsta. Nu mă mai uit niciodată la o rochie așa – Doamne, ce mi-ar plăcea să port rochia asta! Nu mai există acest entuziasm. Îmbracă-mă cum vrei tu, mă îmbrac! Așa că o rochie de mireasă probabil foarte simplă, care să nu mă deranjeze deloc și pe care să o pot da jos ușor, să o pot purta cu ușurință ziua. Albă, că mă mărit și eu prima dată, ca oamenii”, spunea artista în luna august, pentru revista Ciao.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Zona din România unde ustură ca să parchezi. Prețurile au luat-o razna
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Andreea Marin a fost internată în spital. De ce boală cumplită suferă fosta Zână a Surprizelor
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro