16 oct. 2024 | 09:43

EXCLUSIV Soțul Otiliei Bilionera și-a obținut viza cu ajutorul cântăreței, însă vedeta a luat o decizie de ultim moment: “Mă retrag!”

Monden
EXCLUSIV Soțul Otiliei Bilionera și-a obținut viza cu ajutorul cântăreței, însă vedeta a luat o decizie de ultim moment: “Mă retrag!”
Otilia Bilionera este fericită că soțul ei a obținut, în sfârșit, viza pentru România

Soțul Otiliei Bilionera, Bekir Alin, a reușit să obțină viza pentru a intra în țară, astfel că în câteva zile o să fie alături de cântăreață în România. Totuși, totul s-a întâmplat cu ajutorul vedetei, care l-a însoțit la Ambasadă pentru a se asigura că de această dată nu o să fie probleme. În exclusivitate pentru Playtech Știri, aceasta ne-a relatat cum s-a petrecut totul, explicând că are planuri mari în viitor: vrea să se mute, definitiv, în Turcia!

Otilia Bilionera și-a ajutat soțul să obțină viza pentru România

Prezentă la gala iSucces, unde a fost premiată, Otilia Bilionera ne-a dezvăluit că soțul ei de origine turcă, Bekir Alin, a reușit să obțină viza pentru România și o să vină în câteva zile în țară pentru a fi alături de ea. Artista a mers cu el pentru a se asigura că acesta nu o să aibă probleme, iar, din fericire, totul a mers ca pe roate când a fost recunoscută:

„Soțul este în Turcia, dar vine vineri! În sfârșit vine in țară. Stăm câteva zile în România, apoi plecăm în Egipt pentru că am câteva concerte acolo. Ulterior, o să stăm puțin în Turcia, dar o să ne întoarcem la sfârșitul lui noiembrie înapoi. A rezolvat cu viza! Am fost cu el de această dată, iar cei de la viză m-au recunoscut și i-au dat viza pe 6 luni! Nici nu am mai stat la coadă, nimic! Erau foarte încântați că am ajuns la ei și s-a rezolvat imediat. Cei de la viză sunt români de-ai noștri și m-au recunoscut, da!”, a declarat Otilia Bilionera în EXCLUSIVITATE pentru Playtech.ro

Vedeta vrea să plece din țară

Piesa “Bilionera” a făcut-o cunoscută în toată lumea, Otilia devenind vedetă internațională și susținând concerte în numeroase țări. Totuși, dragostea a găsit-o în Turcia, astfel că aceasta intenționează să se mute, definitiv, din România.

“Nu neapărat. (n.r. nu le este greu la distanță) Mie îmi place libertatea și sunt o singuratică de fel. De multe ori simt nevoia să fiu singură, îmi place să fiu singură! Nu o să fie nicio problemă, el va putea să își obțină viza foarte ușor și eu oricum mă duc în Turcia. Pe timpul verii stau numai acolo pentru că am foarte multe concerte. Totuși, cred că în viitorul apropiat o să mă mut în Turcia, o să fac și pasul acesta când o să termin aici treaba. Când mai îmbătrânesc puțin, mă retrag acolo, unde se află și familia prin alianță. Nu. (n.r. el nu o să se mute în România) Sincer, îmi iubesc țara, dar îmi place mult mai mult în Turcia! Da, mă leagă familia mea, dar oricum ei nu stau în București, ci în Suceava, unde pot să îi vizitez. Acesta este planul meu de viitor, să mă mut în Turcia.”, ne-a mai spus ea, în EXCLUSIVITATE.

Otilia Bilionera nu se vede toată viața pe scenă

De asemenea, Otilia Bilionera a punctat că dorința de a se muta nu are legătură cu viața profesională, căci nu se vede pe scenă până la o vârstă mai înaintată. Vedeta a dezvăluit că o să se retragă, ușor, ușor, în viitor, pentru a se axa pe familie:

„Chiar dacă nu aș avea concerte acolo m-aș muta! Nu poți să cânți toată viața, nu mă văd pe scenă la 50 de ani. Dacă o să fac și un copil, mai ales, mă voi retrage. Atunci trebuie să mă alătur soțului, nu? Până la urmă, cine o să îți țină de urât la bătrânețe? Soțul și familia!”

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Cum a scăpat Hitler din Primul Război Mondial. Povestea soldatului care i-a cruțat viața: „Dacă aș fi știut cine era, nu l-aș fi lăsat să plece”
Click.ro
Filmări spectaculoase din Ucraina cu un sistem de rachete RAK-SA-12 în acțiune. Sistemul croat e montat pe un Humvee american
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Theo Rose s-a măritat în secret. Primele imagini
EVZ.ro
Când începe și cât durează vacanța elevilor în luna octombrie. În ce zi se întorc în bănci din vacanța de toamnă
Spynews
A murit un nume uriaș. A decedat în această dimineață. Drum lin, maestre!
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Video halucinant! Copiii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian au fost filmați! Nimeni nu știe nimic de ei. Ce spun pe înregistrare / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro