15 oct. 2024 | 13:20

Anca Țurcașiu, clipe de coșmar la Asia Express. Actrița a leșinat după ce a câștigat amuleta: ”Nu-mi mai simt picioarele!”

Monden
Anca Țurcașiu, clipe de coșmar la Asia Express. Actrița a leșinat după ce a câștigat amuleta: ”Nu-mi mai simt picioarele!”
Anca Țurcașiu, clipe de coșmar la Asia Express

Ediția din 14 octombrie 2024 a emisiunii Asia Express a fost marcată de un moment dramatic, în care actrița Anca Țurcașiu a suferit un leșin după o probă extrem de solicitantă. Concurenta, care a participat alături de Andreea Samson, a experimentat o stare de inabilitate temporară, iar medicii au intervenit de urgență pentru a-i oferi asistență.

Incident șocant la Asia Express 2024: Anca Țurcașiu leșină după un efort intens

În cadrul acestei ediții, trei echipe s-au întrecut pentru a câștiga amuleta, un obiect extrem de valoros în cursă. Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Carmen Negoiță cu sora sa Andreea, precum și Nicolai Tand și Sorin Brotnei, au fost cele trei echipe care s-au confruntat în acest joc. Deși concurenții au trebuit să depună un efort fizic și mental considerabil, echipa formată din Nicolai și Sorin a decis, după prima misiune, să se retragă din competiție.

Astfel, lupta pentru amuleta dorită s-a concentrat între echipa Anca- Andreea și cea a lui Carmen cu sora sa. În final, Anca și Andreea au reușit să câștige amuleta, însă triumful lor a fost umbrit de incidentul neașteptat care a avut loc imediat după.

Intervenția medicală urgentă

După terminarea probei, Anca Țurcașiu a cedat și s-a prăbușit la pământ, ceea ce a declanșat panica printre colegii ei de echipă și membrii producției. Medicii au intervenit rapid, iar actrița nu a putut să-și miște mâinile și picioarele timp de câteva secunde, ceea ce a provocat o stare de îngrijorare generală.

„Am simțit milioane de ace în picioare, ca și cum cineva m-ar strânge foarte tare. M-am ridicat și mi-am dat seama că nu mai puteam sta în picioare, pentru că îmi erau amorțite total. Niciodată n-am trăit așa ceva,” a mărturisit Anca Țurcașiu, descriind momentele critice prin care a trecut.

Reacții ale colegilor de echipă

La scurt timp după incident, colegii săi au împărtășit reacțiile lor, iar panica a fost evidentă.

„Când am văzut că s-a prăbușit, ne-am dat seama că e grav,” a declarat Sorin Brotnei, subliniind tensiunea momentului.

„Ne-am panicat când am văzut-o pe jos, nu știam ce s-a întâmplat,” a adăugat Carmen Negoiță, reflectând asupra intensității situației.

În cele din urmă, Anca a reușit să își revină și să continue competiția, demonstrând o putere de caracter admirabilă în fața adversităților.

Schimbări în grila de difuzare a emisiunii

Pe lângă incidentul nefericit, emisiunea Asia Express 2024 a suferit și modificări în programul de difuzare. În urma anunțului oficial făcut de Antena 1, ediția din 15 octombrie nu va fi difuzată. Aceasta se datorează meciului UEFA dintre Lituania și România, care va fi transmis în acea seară.

„Modificarea zilelor de difuzare este prilejuită de transmiterea meciului UEFA Lituania – România, marți, 15 octombrie. Ulterior, programul de difuzare al reality show-ului va fi cel consacrat,” au precizat reprezentanții postului.

Astfel, fanii emisiunii vor putea urmări noi episoade de Asia Express abia din 16 octombrie, de la ora 20:30, în timp ce în seara de 15 octombrie, Antena 1 va difuza serialul „Bravo, tată”, urmat de „Studio de meci” și meciul de fotbal.

Reflecții finale asupra incidentului

Incidentul de la Asia Express a scos la iveală nu doar intensitatea competiției, ci și determinarea concurenților de a duce la bun sfârșit provocările, indiferent de dificultăți. Anca Țurcașiu, prin puterea sa de a depăși acest moment delicat, a demonstrat că adevărata forță vine din interior, iar suportul echipei joacă un rol esențial în momentele critice.

Această întâmplare a subliniat și importanța asistenței medicale rapide în situații de urgență, precum și nevoia de a fi conștienți de limitele proprii în fața provocărilor fizice și mentale ale competițiilor intense. Cu toate acestea, fanii așteaptă cu nerăbdare următoarele episoade, pentru a vedea cum se va desfășura restul competiției și cum se va recupera Anca după acest incident.

Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Provocarea pe care doar geniile o pot rezolva. Mută două bețe de chibrit pentru a forma 7 pătrate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Din ce trăiește familia Sterp. Becali nu visează la așa prețuri
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Anca Țurcașiu a leșinat și s-a prăbușit la pământ. S-a dat alerta la TV
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro