14 oct. 2024 | 18:13

Mama lui Culiță Sterp vinde brânză în târg. Câți bani cere pe kilogram și de ce este atât de scump

Știri generale
Mama lui Culiță Sterp vinde brânză în târg. Câți bani cere pe kilogram și de ce este atât de scump
Mama lui Culiță Sterp vinde o brânză în târg. Câți bani cere pe kilogram și de ce este atât de scump

Mama lui Culiță și a lui Iancu Sterp, împreună cu fiicele ei, se ocupă de afacerea familiei, iar produsele pe care le prepară și le vând sunt la mare căutare. Chiar dacă prețul nu este deloc unul mic, brânza și celelalte produse tradiționale făcute de familia Sterp se vând foarte bine, atât în piață, cât și la târguri.

Cu cât vinde Mama Geta brânza de oaie la târg

Mama Geta, așa cum este cunoscută în mediul online, muncește din greu în gospodărie, alături de fiicele ei, dar se bucură de roadele muncii lor. Familia Sterp nu vinde produsele din lapte de oaie doar la magazinul propriu, ci participă și la diverse târguri, în weekenduri.

Recent, mama lui Culiță și fiicele ei, Ileana și Getuța, au fost la un târg unde au vândut brânză de oaie. Prețul pentru un kilogram este de 60 de lei, brânza fiind mai scumpă decât în supermarketuri, unde este aproximativ 40 de lei kilogramul. Mama Geta se laudă cu produse naturale, artizanale, din acest motiv prețul este mai ridicat. Pe lângă telemeaua de oaie, mama lui Culiță Sterp vinde și alte produse, precum caș sau brânză de burduf.

”A trecut și ziua de azi, ziua 2, a fost o zi foarte grea, cu foarte mulți clienți, nu am avut pauză, dar a trecut cu bine. E aglomerație mare, așteptăm să mergem la cazare, că nu mai putem”, spunea Ileana, după a doua zi de târg, pe Instagram.

Mama lui Culiță Sterp vinde o brânză în târg. Câți bani cere pe kilogram și de ce este atât de scump

Ileana Sterp a participat recent, alături de mama ei, la un târg cu produse tradiționale

Ce preț are brânza în magazin

Oile reprezintă principala îndeletnicire a familiei Sterp, iar prelucrarea laptelui de oaie le asigură existența celor din familie de ani buni. În vara acestui an, Mama Geta se lăuda că prețul pe care îl cere ea pentru brânza de oaie, la magazinul din piața Hațeg, este mai mic decât în supermarketuri.

”Noi o dăm mult mai ieftin decât este pe piață și pe la supermarket, cu vreo 45 de lei kilogramul, avem și la ofertă, ca să o vindem mai repede, să facem alta. Avem sute de oi, la stână, două turme. Fiica mea mă ajută, e treabă multă”, a precizat Mama Geta, în urmă cu câteva luni.

Cu toate că în piață, brânza are un preț, la târgurile la care merge, mama lui Culiță Sterp vinde produsele din lapte de oaie cu un preț ceva mai ridicat, pentru a-și asigura și profit.

 

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Greșeala care transformă varza murată în eșec. Câteva trucuri simple de respectat
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Putin va ataca NATO. Șeful spionilor germani anunţă război mondial: Suntem deja în conflict direct
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
Putin e GATA de RĂZBOI cu NATO! Anunțul serviciilor SECRETE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro