09 oct. 2024 | 15:22

Ce calități are Marcel Ciolacu și i-ar lipsi lui Nicolae Ciucă. Președintele Senatului i-a recunoscut totul lui Măruță! Clipul e viral

Politică
Ce calități are Marcel Ciolacu și i-ar lipsi lui Nicolae Ciucă. Președintele Senatului i-a recunoscut totul lui Măruță! Clipul e viral
Afirmațiile făcute de Nicolae Ciucă aveau să facă înconjurul internetului

Mai avem puțin până la startul campaniei electorale pentru Alegerile Prezidențiale, iar candidații merg pe la toate posturile TV. Numai că, românii au asistat în cursul zilei de ieri la unul din cele mai halucinante momente, devenite virale pe internet ulterior. Nicolae Ciucă, prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, a vorbit despre ce calități are Marcel Ciolacu și i-ar lipsi lui Nicolae Ciucă, iar acum clipul e viral.

Nicolae Ciucă, cu stângu-n dreptu, înainte de alegeri

Pe 25 octombrie a.c. va începe oficial campania electorlaă pentru primul tur al Alegerilor Prezidențiale din 2024.

Candidații deja s-au înscris, dar nu fără incidente și decizii contradictorii ale CCR și BEC cu privire la candidatura europarlamentarului Diana Șoșoacă. Unul din potențialii viitori lideri de stat este și Nicolae Ciucă, liderul PNL, și președintele Senatului României.

După ce la finele săptămânii trecute, câdn era termenul limită, și-a depus candidatura, Nicolae Ciucă a început să aibă apariții TV, deși campania încă nu a început.

Așa cum Mircea Geoană apărea în prime-time, la Știrile Pro TV, anunțându-și candidatura ca independent, așa a decis și Nicolae Ciucă să facă o vizită postului din Pache Protopopescu, numai că în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ce calități are Marcel Ciolacu și i-ar lipsi lui Nicolae Ciucă. Președintele Senatului i-a recunoscut totul lui Măruță! Clipul e viral

Tratat ca orice alt invitat, Cătălin Măruță i-a propus liderului PNL jocul cu sosurile picante, iar acesta a răspuns provocării moderatorului TV.

Dar, dacă în cazul deja celebru al gafei făcute de Mircea Geoană au existat, oarecum, circumstanțe atenuante, în cazul lui Nicolae Ciucă, se pare că a fost vorba de cu totul altceva.

„Sosuri picante” și ce calități are Marcel Ciolacu și i-ar lipsi lui Nicolae Ciucă

Emisiunea „La Măruță” este una din cele mai urmărite emisiuni în intervalul orar 15:00-17:00, așa că a fost cel mai bun moment pentru viitorul candidat să-și facă promovare, dar nu oricum.

Nicolae Ciucă a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a juca celebrul joc sosuri picante, în care trebuie să răspundă, sau nu, la anumite întrebări, și în funcție de cum decurg lucrurile, să mănânce ceva iute.

Așa se face că a venit momentul întrebării secrete, politicianul a explicat, cu zâmbetul pe buze, ce calități are Marcel Ciolacu și i-ar lipsi lui Nicolae Ciucă, liderul PNL enunțând că ar fi vorba de Onoare, Respect, Predictibilitate.

Ce calități are Marcel Ciolacu și i-ar lipsi lui Nicolae Ciucă. Președintele Senatului i-a recunoscut totul lui Măruță! Clipul e viral

(foto: La Măruță / Pro TV)

Este momentul în care Cătălin Măruță îi atrage atenția să nu se facă o gafă de la început, dar politicianul a menținut cele enunțate, ulterior citind și întrebarea, și anume „Spuneți trei calități pe care le are Marcel Ciolacu și nu le aveți dumneavoastră?”.

Președintele Senatului i-a recunoscut totul lui Măruță, iar clipul e viral

Moderatorul, extrem de contrariat de declarațiile date, avea să mai întrebe odată dacă lucrurile stau chiar așa, dar Președintele Senatului i-a recunoscut totul lui Măruță. Deși nimeni nu se aștepta la un astfel de răspuns, ulterior clipul a devenit viral.

Cu toate că nimeni nu s-a prins de așa-zisa ironie făcută de liderul PNL, la doar câteva ore de la acest moment, acesta avea să dea câteva explicații pe pagina sa de Facebook:

„Câteva lucruri de la emisiunea lui Cătălin Măruță, căruia îi mulțumesc pentru invitație și alături de care m-am simțit excelent:
1. N-am încercat sosul iute! Și aș fi avut ocazia să văd cât de ‘hot’ e să nu dezvălui întrebările. Data viitoare, să fie direct cel mai iute!
2. Nu s-a prins toată lumea de ironie, de tâlcul răspunsului, cum se spune pe la noi. Am crezut că e clar că era o glumă, dar dacă n-a fost destul de ‘picantă’, o explic acum: onoarea, respectul și predictibilitatea sunt tocmai condimentele care lipsesc din rețeta lui Marcel Ciolacu!”, scrie Nicolae Ciucă pe Facebook.

Afirmațiile făcute de Nicolae Ciucă aveau să facă înconjurul internetului, apărând ulterior și cei ce aveau să critice și să întoarcă pe toate fețele aceste afirmații.

Ulterior, forțat de împrejurări, președintele Senatului avea să vină cu aceste explicații. Mai jos aveți întreg momentul din cadrul emisiunii „La Măruță”, difuzat ieri la PRO TV

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Florin Piersic trăiește un adevărat coșmar: Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Florin Piersic, în lacrimi și suspine: Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor (VIDEO)
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
SOSESC scrisorile de la ANAF prin POȘTĂ! TREBUIE trimise ACTELE până la 25 noiembrie
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro