09 oct. 2024 | 13:54

Justin Timberlake vine în România. Unde va avea loc concertul și cât costă biletele

Diverse
Justin Timberlake vine în România. Unde va avea loc concertul și cât costă biletele
Justin Timberlake vine în România. Unde va avea loc concertul și cât costă biletele

Vești bune pentru fanii lui Justin Timberlake din România! Artistul vine pentru prima dată în țara noastră, iar concertul este programat în 2025. Organizatorii unui important festival de la noi au anunțat că artistul american va fi unul dintre headlinerii ediției de anul viitor.

Justin Timberlake, pentru prima dată în România

Organizatorii celor mai mari festivaluri din România și-a obișnuit deja fanii cu surprize în fiecare an. Numeroși artiști consacrați ajung în țara noastră pentru a cânta pe scenele principale de la marile festivaluri, iar cei de la Electric Castle au anunțat deja principalul headliner de anul viitor.

Justin Timberlake va susține în premieră un concert în România, în cadrul festivalului care se va desfășura între 16 și 20 iulie 2025, pe domeniul Banffy. Timberlake promite un spectacol memorabil, plin de energie, ce va combina hiturile sale celebre cu melodii de pe noul său album, ”Everything I Thought It Was”.

Pentru fanii din România, acest show reprezintă o ocazie unică de a-l vedea live pe unul dintre cei mai iubiți artiști pop ai ultimelor decenii. Timberlake, cunoscut pentru stilul său inconfundabil și energia de pe scenă, va aduce pe scena de la Electric Castle un mix între piese care au definit cariera sa, precum ”Cry Me a River” și ”SexyBack,” și melodii mai noi, precum ”Selfish” și ”No Angels.”

Justin Timberlake nu este doar un cântăreț de succes, ci și un producător, compozitor și actor talentat. Aceste abilități variate se reflectă și în spectacolele sale live, care sunt cunoscute pentru coregrafiile spectaculoase, producția de înaltă calitate și interacțiunea energică cu publicul. Fanii care vor fi prezenți la Electric Castle 2025 se pot aștepta la o călătorie prin toate etapele carierei sale, de la debutul în *NSYNC până la materialele sale recente, care arată maturitatea și diversitatea sa artistică.

Au fost puse în vânzare biletele pentru ediția din 2025

Electric Castle este recunoscut pentru line-up-ul său variat și atmosfera inedită pe care o oferă. Ediția din 2025 promite să fie una dintre cele mai spectaculoase de până acum, cu Timberlake drept cap de afiș și o producție de festival de top. Timp de cinci zile, domeniul Banffy va găzdui zeci de mii de fani din toate colțurile lumii, care vor avea parte nu doar de concerte impresionante, ci și de experiențe unice, într-un decor natural special.

Justin Timberlake nu este singurul nume mare care va urca pe scena de la Electric Castle. Organizatorii promit și alte surprize în ceea ce privește lineup-ul, contribuind astfel la consolidarea festivalului ca unul dintre cele mai importante din Europa, cu o tradiție de mai bine de 10 ani.

Biletele și abonamentele au fost puse deja în vânzare încă din luna iulie, de când s-a încheiat ediția 2024 a festivalului. Până joi, 10 octombrie, fanii festivalului își pot achiziționa abonamentele la un preț promoțional, începând de la 139 Euro + taxe.

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Irinel Columbeanu și-a împlinit ultima dorință. Imagini emoționante cu fostul milionar
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Nunțile vor fi interzise după ora 1! Se dă interzis: Să fie ora la care se închide orice eveniment
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
DONALD TRUMP, SCANDAL cu RUSIA! PUTIN NEAGĂ COMPLET
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro