08 oct. 2024 | 15:15

Un neurochirurg demontează zvonul că Michael Schumacher ar fi fost prezent la nunta fiicei sale: “Imposibil, totul indică că starea lui e una gravă”

Știri generale
Un neurochirurg demontează zvonul că Michael Schumacher ar fi fost prezent la nunta fiicei sale: “Imposibil, totul indică că starea lui e una gravă”
Un neurochirurg demontează zvonul că Michael Schumacher ar fi fost prezent la nunta fiicei sale

Vestea că fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la reședința familiei din Mallorca, unde ar locui și fostul pilot de Formula 1, a dus la apariția a numeroase speculații în spațiul public. Au existat inclusiv zvonuri cum că Schumy ar fi fost prezent la ceremonie, însă un medic neurochirurg demontează aceste speculații.

Michael Schumacher nu avea cum să participe la nunta fiicei lui

Nunta fiicei lui Michael Schumacher a fost un subiect intens mediatizat în ultima perioadă. Gina s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, la locuința familiei din Mallorca. Presa tabloidă din Europa a relatat despre eveniment, iar unele publicații au scris chiar că fostul pilot ar fi participat la nuntă.

Unul dintre tabloidele care au lansat această ipoteză a mai scris în trecut că Michael Schumacher și-ar fi revenit și ar fi reușit să meargă și să vorbească, după accidentul grav de la schi. Familia a dat în judecată ziarul la momentul respectiv, însă ipoteza a fost relansată, cu ocazia nunții Ginei.

Un medic explică de ce nu este posibil acest lucru

Michael Schumacher a avut un grav accident la schi în urmă cu mai bine de 10 ani, în urma căruia a rămas paralizat. Chiar dacă familia a apelat la cei mai buni specialiști, consecințele loviturii la cap au fost atât de severe, încât sunt șanse aproape nule ca fostul sportiv să își mai revină vreodată.

Neurochirurgul Jussi Posti, șeful departamentului de neurochirurgie și traume cerebrale la Spitalul Universitar din Turku, Finlanda, a explicat că, în cel mai fericit caz, fostul pilot poate comunica doar cu ajutorul ochilor, clipind și mișcându-i. În rest, corpul lui este complet paralizat.

”Dacă în casa sa a fost amenajat un spital complet, pare că el a petrecut cea mai mare parte a timpului ca și cum ar fi internat. Pe baza informațiilor disponibile, nu cred că Schumacher duce o viață activă. Totul indică faptul că starea lui este gravă. În general, pacienții aflați în pat devin atât de fragili și rigizi încât nu mai pot fi ridicați după atâția ani”.

”Acest lucru sugerează că starea sa a rămas probabil neschimbată în ultimul deceniu. Mă îndoiesc că s-a produs vreo schimbare bruscă la acest moment. În mod obișnuit, pacienții recuperează ceea ce este posibil în decurs de aproximativ doi ani, iar apoi nivelul recuperării se stabilizează. Pacienții cu traume cerebrale de acest tip devin cazuri extrem de experimentale în cele mai bune condiții”, a spus explicat Posti.

 

Parteneri
Ce pensie alimentară plătește lunar Valeriu Gheorghita pentru cei doi copii ai săi din prima căsătorie
Redactia.ro
Moneda românească din anii 2000 care se vinde cu 75.000 lei. E posibil ca mulți să o găsească acasă și să se îmbogățească pe loc
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Wow, ce apariție! Mama Monicai Bîrlădeanu a dat o lecție de stil și rafinament la nunta fiicei sale. Minodora Tătăruşanu a avut două ținute de Oscar la pretențiosul eveniment ș
Unica.ro
Carmen Negoiță le-a pus gând rău banilor de la Asia Express. În ce vrea să investească vedeta
EVZ.ro
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de la Națională față de femeia cu care n-a mai vorbit de 5 ani
Spynews
Dispare cash-ul din România? Anunț de la BNR despre numerar
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
MARCEL CIOLACU își DĂ DEMISIA! Bomba zilei în politică
Mediaflux
Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi. Cum i-a răspuns lui Laurențiu Reghecampf după declarațiile controversate făcute de antrenor zilele trecute
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Pelerinaj Sfânta Parascheva 2024. Ce schimbări se fac pentru pelerinii care vin să se închine la moaștele Sfintei Parascheva
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro