07 oct. 2024 | 17:46

Zi neagră în sportul românesc. Baschetbalistă de la CSM Târgoviște, găsită moartă în casă

News
Zi neagră în sportul românesc. Baschetbalistă de la CSM Târgoviște, găsită moartă în casă
Sunt cercetate cauzele decesului

Din păcate, astăzi este o zi neagră în sportul românesc. Conform informațiilor de ultimă oră, o baschetbalistă de la CSM Târgoviște a fost găsită moartă în casă. Cercetările privind cauzele decesuli sunt în desfășurare.

Zi neagră în sportul românesc. Clubul CSM Târgoviște este în doliu

Este o zi neagră în sportul românesc, din păcate. Din primele informații, se pare că este vorba de o jucătoare legitimată la clubul de baschet CSM Târgoviște, și anume jucătoarea amerincană Marie Tyra Whitehead.

Reprezentanții clubului spun că tânăra ar fi fost găsită moartă în locuința sa din Târgoviște. Nu se știu la acest moment care ar fi cauzele, iar polițiștii au demarat cercetări în acest sens.

„CSM Târgovişte anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a jucătoarei noastre de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineaţă fără suflare în apartamentul în care locuia.

Deplângem dispariţia prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia şi apropiaţii ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!”, este anunţul CSM Târgovişte de luni, de pe rețelele de socializare.

Jucătoarea amerincană Marie Tyra Whitehead nu a apucat să joace niciun meci în ligă

În pauza de sezon, clubul târgoviștean anunța completarea lotului cu câteva transferuri interesante. Printre jucătoarele nou-venite la CSM Târgoviște se număra și tânăra Marie Tyra Whitehead.

Oficialii clubului anunțau noul lot în septembrie, iar primul meci din noul sezon trebuia să aibă loc sâmbătă, 12 octombrie.

Din păcate, Marie Tyra Whitehead nu a apucat să joace nici măcar un meci în Liga Națională de baschet, dar avea să debuteze în actualul sezon al Cupei României la Baschet.

Baschetbalista de la CSM Târgoviște, găsită moartă în casă

În sezonul 2020-2021, a jucat pentru echipa celor de la Mountain West College, unde a avut o medie de 15.0 puncte pe meci. De asemenea, 9.5 recuperări, 2.5 intercepții și 2.3 pase decisive pe meci.

A fost singurul jucător din Mountain West care a reușit trei duble în primele trei meciuri ale sezonului, a fost numită College Sports Madness Mountain West Player of the Week după ce a marcat 12 puncte, a avut 10 recuperări și a făcut cinci intercepții.

Este doliu în sport! Din păcate, este zi neagră în sportul românesc, după decesul jucătoarei amerincane Marie Tyra Whitehead. Autoritățile locale spun că a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cauzele care au dus la acest deznodământ tragic al tinerei sportive.

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Adelina Pestrițu a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A ales o coafură retro și o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cum doar la Hollywood mai vezi
Unica.ro
S-a rupt coaliția. Cade Guvernul? Bomba serii în politică
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Se schimbă salariul minim. S-a dat votul astăzi. Câți bani vor lua românii din 1 ianuarie
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
Diana Șoșoacă riscă ÎNCHISOARE de până la 3 ANI! Anchetă fără PRECEDENT la PARCHETUL GENERAL
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro