07 oct. 2024 | 15:41

Deea Maxer, tot mai frumoasă după divorțul de Dinu Maxer. Cum s-a afișat în Dubai, decolteul vedetei a făcut furori

Monden
Deea Maxer, tot mai frumoasă după divorțul de Dinu Maxer. Cum s-a afișat în Dubai, decolteul vedetei a făcut furori
Deea Maxer, tot mai frumoasă după divorțul de Dinu Maxer. Cum s-a afișat în Dubai, decolteul vedetei a făcut furori

Deea Maxer pare că a înflorit după divorțul de Dinu. Fosta soție a artistului și-a refăcut viața și s-a reinventat din punct de vedere profesional, iar în cele mai recente fotografii radiază, după cum au remarcat și cei care o urmăresc în mediul online.

Deea Maxer a făcut furori pe internet

A trecut un an și jumătate de când Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează, după 18 ani de relație. Fiecare dintre ei și-a refăcut viața și au rămas în relații bune, de dragul celor doi copii ai lor. De când este o femeie liberă, Deea Maxer nu ezită să se afișeze în ipostaze care mai de care mai provocatoare. Bruneta a mers recent în Dubai și a postat câteva fotografii pe internet.

Cei care o urmăresc nu au putut să nu remarce decolteul generos pe care l-a afișat. Cu o rochie neagră, parte peste parte, Deea și-a pus în valoare calitățile fizice. A primit peste o mie de aprecieri pe internet și numeroase comentarii din partea celor care o urmăresc. ”Ești o frumusețe”, ”Sexy”, ”Superbă”, ”Ești cea mai frumoasă femeie”, ”Senzualitate” – au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit la postare. Vezi imaginile în galeria foto!

Cu ce se ocupă Deea Maxer după divorț

În ultimii ani, Deea Maxer s-a concentrat asupra carierei din mediul online și a lăsat pe planul al doilea muzica. A făcut și un curs de make-up, la un moment dat, și ar putea profesa oricând în domeniul beauty. După divorț însă, bruneta s-a reinventat inclusiv din punct de vedere profesional și s-a axat pe un domeniu care îi aduce mari satisfacții materiale.

Deea Maxer a devenit agent imobiliar și facilitează tranzacții inclusiv în Dubai, după cum a povestit chiar ea. De altfel, multe dintre călătoriile ei acolo sunt în scop de business.

”Am ajuns în Dubai și vă pregătesc materiale cu cele mai frumoase, exclusiviste și accesibile proiecte imobiliare, direct de la dezvoltator! Dubai e raiul milionarilor? Dacă ți-aș spune că proprietățile aici încep cu prețul de aproximativ 140.000 de euro? Numele meu este Deea Maxer și sunt agent VIP”, a transmis ea în mediul online, în urmă cu ceva timp.

Din punct de vedere al vieții personale, bruneta are o nouă relație după divorț și l-a prezentat și copiilor ei pe noul iubit. Nu exclude să întemeieze o familie alături de iubitul ei și să devină mamă încă o dată. Și Dinu Maxer, la rândul său, și-a refăcut viața și are, de ceva timp, o relație cu Magdalena Chihaia.

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Adelina Pestrițu a întors toate privirile la nunta Monicăi Bîrlădeanu! A ales o coafură retro și o rochie spectaculoasă, tip sirenă, cum doar la Hollywood mai vezi
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă. Decizie de ultim moment
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
Poliția îți face dosar penal. Iei amendă, predai și permisul. Mii de români fac asta în timpul liber
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
Diana Șoșoacă riscă ÎNCHISOARE de până la 3 ANI! Anchetă fără PRECEDENT la PARCHETUL GENERAL
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță, de fapt. Puțin știu acest detaliu despre soțul Monicăi Bîrlădeanu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro