07 oct. 2024 | 10:32

Ce salariu încasează lunar Valeriu Gheorghiță. Cât de bogat este proaspătul soț al Monicăi Bîrlădeanu

Social
Ce salariu încasează lunar Valeriu Gheorghiță. Cât de bogat este proaspătul soț al Monicăi Bîrlădeanu
Ce salariu încasează lunar Valeriu Gheorghiță. Cât de bogat este proaspătul soț al Monicăi Bîrlădeanu

Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut în timpul pandemiei, fiind cordonator al campaniei de vaccinare anti-covid. A atras însă și mai mult atenția, în momentul în care a început să se afișeze alături de Monica Bîrlădeanu, cu care s-a și căsătorit în weekend. Câți bani câștigă lunar medicul militar, potrivit informațiilor din spațiul public.

Ce salariu încasează Valeriu Gheorghiță

Potrivit declarației de avere a lui Valeriu Gheorghiță, veniturile sale lunare provin din mai multe surse. În primul rând, el ocupă poziția de manager la Spitalul Militar ”Dr. Agrippa Ionescu”, unde încasează un salariu de 17.000 de lei pe lună.

Pe lângă activitatea sa managerială de la spitalul menționat, Valeriu Gheorghiță este și profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București. De la acest post, el încasează alți 4.500 de lei lunar.

Veniturile sale sunt completate și de activitatea de consultanță medicală. Gheorghiță oferă sfaturi și expertiză medicală, pentru care primește un onorariu suplimentar de 1.000 de lei pe lună. Deși suma nu este una considerabilă în comparație cu alte surse de venit, se adaugă la ceilalți bani pe care îi câștigă pe lună.

În total, Valeriu Gheorghiță încasează aproximativ 22.500 de lei pe lună din salariul de manager, activitatea de profesor universitar și consultanța medicală. Suma nu îi rămâne lui în totalitate, având de plătit lunar o rată la un credit și pensiile alimentare pentru cei doi copii pe care îi are din prima căsnicie.

Cheltuielile fixe pe care le are

În 2019, el a achiziționat un apartament pentru care a contractat un credit bancar. Rata lunară pentru acest credit este de 3.000 de lei, potrivit declarației de avere.

Pe lângă rata pentru apartament, Valeriu Gheorghiță trebuie să contribuie și la pensia de întreținere a copiilor săi. Acest angajament financiar presupune o sumă lunară, pe care medicul militar o achită fostei soții. După ce scade rata pentru apartament și pensia de întreținere a minorilor, Valeriu Gheorghiță ar rămâne cu 16.500 de lei din venitul său lunar de 22.500 de lei.

Medicul militar a fost căsătorit timp de aproape 20 de ani cu o femeie pe nume Cristina, fostă colegă de facultate, de profesie tot medic. Cei doi au împreună un băiat și o fată, dar au divorțat după pandemie. Se pare că unul dintre motivele care ar fi dus la separarea lor a fost programul încărcat al medicului, în timpul campaniei de vaccinare. Copiii au rămas în grija mamei lor după separare, iar Valeriu Gheorghiță și-a refăcut viața alături de Monica Bîrlădeanu, cu care s-a căsătorit sâmbătă.

 

Parteneri
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de Monica Bîrlădeanu
Redactia.ro
Sucul bogat în vitamina A care te va ajuta să scapi complet de petele de pe față
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Cine este Amalia Bellantoni, cea care a săpat-o pe Diana Șoșoacă. De la stewardesă la vedetă
EVZ.ro
BRomania, declarații exclusive despre iubită. Cei doi sunt împreună de aproape un an. Cât de mult s-a schimbat Fabiola
Spynews
S-a decis o nouă taxă. Românii vor plăti de fiecare dată câte 360 lei: O jecmăneală
Capital.ro
Monica Bîrlădeanu, nuntă de lux la Palat. Vedete de calibru, meniu de 5 stele, decor feeric. Doamne, cum a arătat tortul miresei
Avantaje
ZIUA de PENSII, MODIFICATĂ! Cinci MILIOANE de SENIORI, VIZAȚI DIRECT
Mediaflux
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro