06 oct. 2024 | 16:53

Marele absent de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Toată lumea se aștepta să vină la petrecere

Monden
Marele absent de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Toată lumea se aștepta să vină la petrecere
Cine nu a fost la nunta Monicăi Bîrlădeanu

Nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță a fost un eveniment plin de fast, la care au participat numeroase personalități din showbizul românesc. Cu toate acestea, unul dintre invitații foarte așteptați a fost absent: Raed Arafat. Absența sa a fost remarcată imediat de către cei prezenți, iar lipsa acestuia a stârnit o serie de speculații, deoarece mulți se așteptau să îl vadă la evenimentul cuplului.

Cine a lipsit de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță

Raed Arafat, cunoscut pentru rolul său important în sistemul medical de urgență din România și pentru activitatea sa în fruntea Departamentului pentru Situații de Urgență, este un prieten apropiat al familiei Gheorghiță. Relația sa strânsă cu Valeriu Gheorghiță, fost coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România, a alimentat așteptările publicului și invitaților ca el să fie prezent la acest moment special.

Valeriu Gheorghiță și Raed Arafat au colaborat îndeaproape în timpul pandemiei. De aceea, invitații au fost surprinși să nu-l vadă pe Arafat la nunta care a adunat atât de multe personalități de prim rang din diverse domenii.

Vezi și Reacția Danei Budeanu despre nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Pe cine a criticat după ce a văzut imaginile

Speculații despre absența lui Raed Arafat

Deși nu a existat o declarație oficială privind motivul absenței lui Raed Arafat, au apărut mai multe ipoteze. Una dintre cele mai discutate este că acesta ar fi fost implicat în chestiuni profesionale care nu i-au permis să participe la eveniment. În calitate de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat are un program extrem de încărcat, gestionând situații critice care nu țin cont de viața personală.

O altă ipoteză discutată este că absența sa ar fi fost legată de o problemă personală. Având în vedere natura muncii sale și rolul său esențial în sistemul de sănătate, este posibil ca Raed Arafat să fi fost nevoit să se ocupe de o problemă care să-l împiedice să ajungă la eveniment.

Atmosfera de la nuntă chiar și fără Raed Arafat

Chiar dacă Arafat nu a fost prezent, nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță a fost un succes. Cei prezenți s-au bucurat de o seară spectaculoasă, plină de emoție și distracție. Monica Bîrlădeanu a arătat spectaculos în rochia de mireasă, iar atmosfera a fost întreținută de personalități din lumea muzicii.

Andreea Marin și Andreea Raicu, două vedete de prim rang din România, au fost printre invitații care au atras atenția presei, fiind cunoscute pentru stilul lor impecabil și prezența fermecătoare. Pe lângă ele, mulți alți invitați au contribuit la succesul evenimentului, iar ringul de dans a fost plin de energie și voie bună până dimineață.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Și cei mai buni șoferi dau un răspuns greșit la acest test auto. Tu știi care este ordinea mașinilor în intersecție?
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Se schimbă regulile pentru șoferi. Ce trebuie să facă pe drumurile naționale
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
L-au eliminat! Victorie totală pentru Putin. A scăpat de marele său dușman
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro