06 oct. 2024 | 11:34

Ce etnie are Valeriu Gheorghiță. Doar apropiații au știut acest amănunt despre originile soțului Monicăi Bîrlădeanu

Monden
Ce etnie are Valeriu Gheorghiță. Doar apropiații au știut acest amănunt despre originile soțului Monicăi Bîrlădeanu
Originile lui Valeriu Gheorghita

Valeriu Gheorghiță, proaspătul soț al Monicăi Bîrlădeanu, a stârnit interesul publicului nu doar prin cariera sa profesională, ci și prin viața personală. Una dintre informațiile interesante despre el este etnia sa. Doar apropiații au știut acest amănunt despre originile sale.

Ce origini are Valeriu Gheorghiță, de fapt

Monica Bîrldădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit sâmbătă, 5 octombrie 2024. Petrecerea de nuntă s-a ținut la Palatul Snagov, la care au participat foarte multe vedete din showbiz, cum ar fi Andreea Marin, Andreea Raicu, Adelina Pestrițu, Gina Pistol și Smiley.

Însă, la dansul mirilor, Valeriu și Monica au optat pentru două piese, una fiind machedonească. Așa s-a aflat că Valeriu Gheorghiță este machedon. Această etnie e parte a comunității aromâne, un grup etnic romanic care își are rădăcinile în zona Balcanilor.

Machedonii, o comunitate cu rădăcini adânci

Machedonii sau aromânii sunt cunoscuți pentru istoria lor bogată și tradițiile specifice. Aceștia au migrat în diverse colțuri ale lumii, păstrându-și cultura și obiceiurile. Machedonii vorbesc o limbă romanică, asemănătoare cu limba română, dar distinctă prin caracteristicile sale fonetice și lexicale. În România, comunitățile machedone se regăsesc în special în sudul țării, dar și în alte zone, iar marea parte dintre ei se consideră români.

Valeriu Gheorghiță s-a căsătorit, sâmbătă, cu Monica Bîrlădeanu, o cunoscută vedetă din România, și împreună formează un cuplu admirat de fani. Această legătură a atras atenția presei și a publicului, iar viața lor comună a fost subiect de interes. Totuși, abia acum s-a aflat că medicul e machedon.

Etnia lui Valeriu Gheorghiță nu este doar o simplă notă biografică; ea contribuie la identitatea sa culturală și socială. Machedonii au o istorie de a promova valori familiale puternice și un respect profund pentru tradiții, ceea ce se reflectă și în relația sa cu Monica Bîrlădeanu.

Citește și Gina Pistol, show la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. A cântat și încins ringul de dans, rar o vezi așa FOTO

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Zodiile care vor avea o săptămână de vis! Scapă în sfârșit dintr-o relație toxică
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Cel mai puternic drog pe care îl consumăm. Ne distruge lent, dar sigur
EVZ.ro
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews
UE obligă România. Limita care trebuie neapărat să dispară. Românii vor fi taxați în plus
Capital.ro
Lora, o mireasă superbă! Nimeni nu se aștepta la o așa rochie! Primele imagini de la nunta cu Ionuț Ghenu. Cine sunt nașii bogătașii
Avantaje
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Mediaflux
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta celor doi. Cum au arătat tortul și mărturiile
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro