05 oct. 2024 | 16:25

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios. Primele imagini și declarații în rochie de mireasă: „Am plâns” FOTO

Monden
Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit religios. Primele imagini și declarații în rochie de mireasă:
Nunta mare in showbiz

Lora și Ionuț Ghenu își trăiesc astăzi unul dintre cele mai frumoase momente din viață, căsătorindu-se religios într-o ceremonie plină de emoție și bucurie. După ani de relație, în care au trecut prin momente atât de fericire, cât și de dificultăți, cei doi îndrăgostiți își unesc astăzi destinele în fața altarului. Evenimentul are loc într-un cadru de poveste, iar primele imagini cu mirii au fost deja făcute publice, spre deliciul fanilor și al celor care îi urmăresc cu drag.

Lora, o mireasă radiantă

Update ora 16.22. După cununia religioasă, Lora a făcut primele declarații în fața jurnaliștilor:

„Voi avea doar o rochie pentru dans, apoi mă voi schimba în rochia asta, pentru că am muncit și eu la ea (…) M-a văzut acum două ore, înainte să venim. A fost un moment foarte frumos. Cine a plâns mai tare în biserică? Eu am plâns, Ionuț s-a abținut și a avut lacrimi în ochi, dar el a fost acolo, pe poziții, că trebuia să aibă grijă de mine (n.r. râde). Nu l-am călcat pe picior, pentru că noi fiind în sincron, e mai important să fiți în sincron decât să vă împiedicați și cineva să cadă. Eu nu voi cânta, sunt foarte multe trupe, foarte mulți muzicieni valoroși care vor veni în seara asta să cânte. Va fi ca un festival de muzică și abia aștept să ne vedem prietenii care au venit din toată țara și din toată lumea”.

Știrea inițială

Rochia de mireasă a Lorei este absolut superbă, îmbinând eleganța cu rafinamentul. Artista a optat pentru o creație care îi pune în valoare frumusețea naturală și carisma, dar în același timp păstrează o notă de simplitate și delicatețe. Rochia este albă, tip corset și cu o crăpătură adâncă pe picior, care îi adaugă o notă de rafinament aparte. Trena lungă și voalul diafan completează perfect imaginea unei mirese care radiază de fericire.

Machiajul și coafura sunt, de asemenea, pe măsura evenimentului, completând look-ul Lorei cu eleganță și stil. Artista a ales un machiaj superb care îi pune în evidență trăsăturile delicate (vezi GALERIA FOTO).

Ionuț Ghenu, un mire elegant și emoționat

Ionuț Ghenu arată impecabil în ziua nunții lui. Mirele a ales un costum clasic (costum vișiniu, cămașă albă, papion și pantaloni negri), bine croit, care îi conferă un aer elegant și sobru. La fel ca Lora, și Ionuț radiază de fericire, fiind vizibil emoționat în primele imagini apărute.

Relația lor, cunoscută și apreciată de fani, a evoluat de-a lungul timpului, iar nunta de astăzi este o culminare a dragostei și respectului reciproc pe care și-l poartă. Deși nu au fost ocoliți de provocări și momente grele, cei doi au reușit să treacă peste orice obstacol, consolidându-și relația. Nunta de astăzi este o celebrare a acestui parcurs plin de dragoste și înțelegere, iar fanii sunt încântați să-i vadă în sfârșit oficial căsătoriți și fericiți.

Ziua nunții Lorei cu Ionuț Ghenu este un moment special nu doar pentru ei, ci și pentru cei care i-au urmărit și admirat de-a lungul anilor. Îmbrățișându-și destinele cu bucurie și emoție în fața lui Dumnezeu, cei doi demonstrează că dragostea adevărată învinge orice obstacol. Primele imagini cu mirii au cucerit deja internetul, iar rochia Lorei, superbă și elegantă, va rămâne cu siguranță în amintirea tuturor celor care le-au urat „Casă de piatră”.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Mașinile electrice care vor face senzație la anul. Merită fiecare ban investit
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
Restricții pentru 30 de zile în România. Decizie oficială: Trebuie notificat în cel mai scurt timp
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro