05 oct. 2024 | 14:00

Cristina Șișcanu a rupt prietenia cu fina ei, Gabriela Cristea. Vedeta a confirmat că nu mai păstrează legătura deloc

Monden
Cristina Șișcanu a rupt prietenia cu fina ei, Gabriela Cristea. Vedeta a confirmat că nu mai păstrează legătura deloc
Cristina Șișcanu a rupt prietenia cu fina ei, Gabriela Cristea. Vedeta a confirmat că nu mai păstrează legătura deloc

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au avut o relație foarte apropiată cu Gabriela Cristea și Tavi Clonda, pe care i-au și cununat. La un moment dat, legăturile dintre ei s-au răcit, cei patru nu s-au mai afișat împreună și fanii lor au remarcat distanțarea. Cristina Șișcanu a recunoscut recent că nu mai ține legătura cu finii și a spus și care este motivul.

Cristina Șișcanu pune capăt speculațiilor

În urmă cu ceva timp, au început să apară tot felul de zvonuri potrivit cărora Cristina Șișcanu și Gabriela Cristea s-ar fi certat. Nașa și fina, cândva bune prietene, nu s-au mai afișat deloc împreună și nici nu se mai urmăresc pe Instagram, alimentând zvonurile despre o eventuală ceartă. De curând, soția lui Mădălin Ionescu a pus punctul pe ”i” și a spus cum stau lucrurile între ea și prezentatoarea de la Antena Stars.

Cristina Șișcanu a recunoscut că legătura dintre familiile lor s-a rupt și a dat de înțeles că îi pare rău că s-a întâmplat acest lucru, pentru că fetița ei se înțelegea foarte bine cu fetele Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda.

”Acesta este un subiect pe care evit să-l abordez din respect pentru copiii noștri, pentru fetele noastre, care se înțelegeau foarte bine. Eu vreau să cred că există (n.r. prietenii adevărate în showbiz)… Foarte rar, dar da! Mai văd persoane cunoscute, pe rețelele de socializare, care sunt prietene de mult timp, au făcut și afaceri împreună, deci relațiile durează. Admir lucrul ăsta, e superb”, a spus soția lui Mădălin Ionescu, într-un interviu pentru viva.ro.

Cristina Șișcanu a rupt prietenia cu fina ei, Gabriela Cristea. Vedeta a confirmat că nu mai păstrează legătura deloc

Cristina și Mădălin sunt nașii Gabrielei și ai lui Tavi

De la ce s-ar fi produs ruptura

Chiar dacă a evitat să spună de ce s-au îndepărtat de finii lor, Cristina Șișcanu a dat de înțeles că ar fi vorba despre invidie.

”În prietenii însă, în momentul în care simți invidia, trebuie să te rupi, pentru că relația nu duce nicăieri. Trebuie să te înconjori de persoane care se bucură de realizările tale. Eu, de exemplu, sunt competitivă, dar nu invidioasă și aș putea să fiu prietenă cu cineva care-mi este și competiție, pentru că sunt corectă și delimitez foarte bine lucrurile”, a mai adăugat vedeta.

Cristina Șișcanu nu se ferește să arunce unele săgeți în mediul online, în videoclipurile pe care le face împreună cu soțul ei. De multe ori, ea și Mădălin Ionescu au dat de înțeles că anumite personaje din online le-ar copia conținutul, iar fanii au speculat imediat că ar fi vorba despre Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Chiar dacă nu au confirmat niciodată, nici nu au negat că ei sunt ținta ironiilor.

 

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Mașinile electrice care vor face senzație la anul. Merită fiecare ban investit
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
UE a dat ordin. Documentul ce trebuie semnat. A devenit obligatoriu în România
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro