05 oct. 2024 | 10:55

Locul de poveste unde Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță ar urma să se căsătorească azi. Regula impusă invitaților

Monden
Locul de poveste unde Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță ar urma să se căsătorească azi. Regula impusă invitaților
Locul de poveste unde Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță ar urma să se căsătorească azi. Regula impusă invitaților

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță ar urma să devină o familie sâmbătă, 5 octombrie, în cadrul unei ceremonii discrete. Nunta se pare că va avea loc la un restaurant exclusivist de lângă București, iar invitații trebuie să poarte un anumit tip de ținute la eveniment.

Unde fac Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță nunta

De când au început să formeze un cuplu, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost extrem de discreți cu privire la viața lor personală. Actrița s-a afișat, în ultimele luni, cu un inel cu diamante pe deget, iar mulți au speculat că este vorba despre un inel de logodnă. Vedeta și medicul militar ar urma să facă nunta astăzi, 5 octombrie, după cum a anunțat, în urmă cu ceva timp, Dana Budeanu, pe internet.

Creatoarea de modă are surse bine informate și a aflat și câteva detalii despre ceremonie. Petrecerea de nuntă ar urma să aibă loc la Palatul Snagov de lângă București, o locație exclusivistă aleasă de multe persoane publice care s-au căsătorit.

”Tot eu am anunțat că se căsătoresc pe 5 octombrie, la Snagov. Lasă, că e bine. (…) El și-a lăsat barba, frumos, și-a schimbat tot, ca să nu-l recunoască nimeni”, a spus Dana Budeanu, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Potrivit aceleiași surse, invitații trebuie să urmeze dress code-ul black tie și să poarte ținute care se încadrează în această categorie, amănuntul fiind specificat pe invitație.

Locul de poveste unde Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță ar urma să se căsătorească azi. Regula impusă invitaților

Sala Palatului Snagov este folosită pentru evenimente

Prin ce se caracterizează dress code-ul black tie

Black tie este un cod vestimentar formal, asociat cu ocazii speciale, cum ar fi gale, evenimente caritabile, nunți sau alte evenimente elegante care au loc seara. Este unul dintre cele mai formale coduri vestimentare și implică o ținută bine definită, elegantă și rafinată.

Bărbații trebuie să poarte un costum de tip smoking, de obicei de culoare neagră sau albastru închis, compus dintr-o jachetă cu revere satinate (din mătase sau alt material lucios) și pantaloni cu vipușcă pe margine. Este obligatoriu să se poarte o cămașă albă cu guler rigid și, de preferință, manșete duble.

Papionul trebuie să fie negru și din mătase. De aici și denumirea ”black tie”. Pantofii trebuie să fie negri, eleganți, din piele, de preferință de tip Oxford, lustruiți. În ceea ce privește accesoriile, domnii pot purta brățări, butoni, ceasuri elegante, dar acestea ar trebui să fie simple și să completeze ținuta fără să atragă atenția excesiv.

Femeile ar trebui să poarte o rochie de seară lungă, elegantă și rafinată. În unele cazuri, o rochie de cocktail sofisticată poate fi acceptabilă, dar este recomandat să fie lungă. Se pot purta și rochii asimetrice sau scurte în partea din față, cu condiția să fie lungi la spate sau să aibă trenă.

Look-ul doamnelor este completat de pantofi sau sandale, obligatoriu cu toc înalt. Bijuteriile ar trebui să fie elegante, eventual cu pietre prețioase, dar nu neapărat ostentative. Poșetele mici (clutch-uri) sunt ideale, iar coafura și machiajul trebuie să fie bine realizate și potrivite pentru o seară formală.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Drumul din România pe care nu trebuie să-l ratezi în octombrie 2024! Puțină lume îl vizitează, deși ascunde o comoară
Click.ro
Spionul care s-a întâlnit cu cel mai enigmatic lider al Coreei de Nord. A îndrăznit să îl refuze pe tatăl lui Kim Jong-un
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Emisiunea care a spulberat audiența. Televiziunea care a dat lovitura vineri
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
Vladimir Putin a primit verdictul. S-a anunțat prăbușirea Rusiei: „Intră instant în implozie”
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
Pregătiri intense de război extins în Orientul Mijlociu! Reuters: Khamenei afirmă că Iranul și aliații săi nu vor da înapoi în fața Israelului
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro