04 oct. 2024 | 16:42

Femeia din imagine a dispărut fără urmă. Dacă o vezi pe Elena, anunță imediat autoritățile

News
Femeia din imagine a dispărut fără urmă. Dacă o vezi pe Elena, anunță imediat autoritățile
Femeie dispărută

O familie din localitatea Dăești, județul Vâlcea, trăiește momente de disperare după dispariția unei femei de 53 de ani. Rujan Elena, care a plecat de acasă în cursul zilei de 3 octombrie 2024, este căutată acum de autorități și apropiați. Dispariția a fost raportată poliției după ce femeia nu s-a mai întors la domiciliu, iar familia a mărturisit că aceasta și-a exprimat dorința de a-și pune capăt zilelor.

Atenție! O femeie de 53 de ani din Vâlcea a dispărut după ce și-a anunțat intenția de a-și pune capăt zilelor

Semnalmentele femeii dispărute: înălțată la aproximativ 1,60 metri și cântărind în jur de 68 de kilograme, Rujan Elena are părul scurt și tenul deschis. La momentul dispariției, femeia era îmbrăcată într-o pereche de blugi, o geacă de culoare închisă și o bluză roșie. Nu prezintă semne particulare evidente, ceea ce complică și mai mult eforturile de identificare din partea celor care ar putea să o recunoască.

Orice persoană care a văzut-o sau are informații relevante este rugată să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. Familia speră ca aceste apeluri publice să atragă atenția și să conducă la găsirea femeii înainte ca intențiile ei de a se sinucide să fie realizate.

Mesaj tulburător înainte de dispariție

Înainte de a părăsi locuința, Rujan Elena ar fi postat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Deși textul exact al postării nu a fost dezvăluit publicului, apropiații au înțeles din conținut că femeia intenționează să își pună capăt vieții. Aceasta a declanșat o alertă rapidă în familie, care a cerut imediat ajutorul poliției și a lansat apeluri către comunitate.

Dispariția femeii a fost sesizată polițiștilor din județul Vâlcea, care au demarat o acțiune de căutare la nivel local. Echipele de polițiști sunt acum pe teren, încercând să localizeze femeia pe baza informațiilor primite de la martori și folosind toate mijloacele disponibile pentru a preveni un eventual gest tragic.

Citește și: Secretara șefă de la Universitatea de Medicină a fost găsită moartă. Femeia fusese dată dispărută și nimeni nu știa nimic de ea

O altă dispariție în județul Sibiu

În paralel, poliția din Sibiu se confruntă cu un alt caz de dispariție. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, pe nume Muntean Teofil, a dispărut din localitatea Sebeșu de Jos în seara zilei de 2 octombrie 2024. La fel ca în cazul femeii din Vâlcea, și acest bărbat suferă de afecțiuni medicale, ceea ce a generat și mai multă îngrijorare în rândul familiei sale.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, bărbatul a părăsit voluntar domiciliul și nu a mai revenit. Fratele său a sesizat poliția în ziua următoare, iar acum autoritățile caută bărbatul în zonele extravilane ale localității.

Apeluri la responsabilitate și solidaritate

Ambele dispariții au declanșat un val de reacții din partea comunităților locale, dar și pe rețelele de socializare, unde oamenii distribuie poze și semnalmentele celor doi dispăruți, în speranța că cineva îi va recunoaște și va oferi informații utile. Autoritățile insistă asupra importanței reacțiilor rapide din partea cetățenilor, în astfel de cazuri, subliniind că orice informație, oricât de mică sau nesemnificativă ar părea, poate contribui decisiv la salvarea unei vieți.

Totodată, în ambele cazuri, poliția a îndemnat populația să fie vigilentă și să raporteze imediat orice activitate sau persoane suspecte care se potrivesc descrierilor oferite. „Fiecare minut contează în astfel de situații, iar implicarea comunității poate face diferența”, au declarat reprezentanții IPJ-urilor din Vâlcea și Sibiu.

Această serie de dispariții aduce în prim-plan necesitatea de a fi atenți la semnalele de alarmă pe care cei apropiați le pot transmite înainte de a recurge la gesturi disperate. Fiecare caz de dispariție este unic, iar intervenția rapidă și coordonată a autorităților și a publicului poate fi vitală pentru un final fericit.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Testul auto la care au picat și șoferii experimentați: care este ordinea de trecere în intersecție?
Click.ro
VIDEO. S-au înecat sub ochii rudelor: Scene de haos în Congo după ce un feribot supraîncărcat s-a scufundat
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
O serie de medicamente, pe lista neagră a UE. Ce va dispărea din farmacii în curând
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
România a cerut, UE a dat ordin. Decizie pentru mașini în Europa. Șoferii spun adio
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
AVERTISMENT de RĂZBOI al RUSIEI! CONFRUNTAREA cu OCCIDENTUL, fără PRECEDENT! Se anunță CATASTROFA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro