03 oct. 2024 | 16:06

Motorul unui avion Ryanair a luat foc. 184 de pasageri au fost evacuați de urgență

News
Motorul unui avion Ryanair a luat foc. 184 de pasageri au fost evacuați de urgență

Un incident alarmant a avut loc la bordul unui avion Ryanair, care urma să decoleze joi dimineață, 3 octombrie, de pe aeroportul din Brindisi, Italia, către Torino, când unul dintre motoarele aeronavei a luat foc. În urma acestui incident, toți pasagerii au fost evacuați de urgență prin toboganele de siguranță.

Potrivit fanpage.it, Aeroportul Salento a fost închis temporar pentru a permite intervenția echipelor de pompieri și pentru a asigura securitatea zonei. La bordul aeronavei se aflau 184 de pasageri, alături de echipaj, iar din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma evacuării.

Pompierii au intervenit prompt pentru a gestiona situația, iar activitatea aeroportului a fost suspendată pentru câteva ore, timp în care nicio aeronavă nu a decolat sau aterizat. Într-un comunicat oficial emis de Aeroporti di Puglia, s-a confirmat că „din cauza unei defecțiuni la o aeronavă aflată pe punctul de plecare, a fost necesară închiderea temporară a Aeroportului Salento din Brindisi”.

„Problema a apărut în momentul în care aeronava era deja aliniată pentru decolare, ceea ce a impus evacuarea imediată a pasagerilor prin toboganele de urgență. Toate procedurile s-au desfășurat în condiții de maximă siguranță pentru toți cei aflați la bord”, se arată în comunicatul oficial.

Pasagerii evacuați au fost ulterior conduși în siguranță în terminalul aeroportului, unde au fost sprijiniți de personalul Aeroporti di Puglia.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Locatarul unui bloc, deranjat de o escortă care s-a mutat deasupra lui! Femeia l-a terorizat cu zgomotele din timpul partidelor de amor: „Am fost să discut cu ea”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Plăți mai ușoare pentru români. Dispar cardurile
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Ungaria provoacă cutremur în Uniunea Europeană. A refuzat categoric: E periculos
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro