01 oct. 2024 | 17:26

Accident în Capitală: Pieton lovit mortal de tramvai. Ce se știe despre identitatea victimei

News
Accident în Capitală: Pieton lovit mortal de tramvai. Ce se știe despre identitatea victimei
Accident în Capitală: Pieton lovit mortal de tramvai. Ce se știe despre identitatea victimei

Un accident mortal a avut loc marți după-amiaza, în București. Un tânăr a fost lovit de tramvai pe Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu. Medicii chemați la fața locului să îi acorde primul ajutor nu au mai putut face nimic pentru el și au constatat decesul.

Pieton lovit de tramvai în București

Accidentul s-a produs în jurul orei 15:50, pe Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, potrivit polițiștilor de la Brigada Rutieră. Din primele informații, se pare că un tânăr a fost lovit de tramvai și a murit pe loc. Vatmanul a fost testat pentru consum de alcool și substanțe interzise, iar rezultatul a fost negativ. Pietonul, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a decedat. Din primele informații ale poliției, se pare că acesta traversa neregulamentar.

”La data de 01 octombrie 2024, în jurul orei 15.50, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele informații este vorba despre un accident de circulație produs între un tramvai și un pieton.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pietonului, bărbat în vârstă de 33 de ani. Vatmanul a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul indicat fiind zero”, au transmis autoritățile.

Ca urmare a accidentului, circulația tramvaielor a fost restricționată pe ambele sensuri de mers în zonă. STB a anunțat incidentul și a precizat că a introdus o linie de autobuz, pentru a prelua călătorii liniei de tramvai 41.

”Marți, 1 octombrie 2024, în jurul orei 16.00 a avut loc un accident de circulație în care a fost implicat un tramvai al liniei 41. Un bărbat care traversa neregulamentar a fost lovit de un vagon tramvai care circula pe linia 41. La fața locului se află servicii de intervenție ale SMURD și echipaje ale Brigăzii de Poliție Rutieră. Până la finalizarea cercetărilor de către Poliție, circulația tramvaielor pe linia 41 este suspendată. STB a creat linia naveta 641, care va prelua călătorii care circulă între Ghencea și Casa Presei” – a transmis STB, prin intermediul unui comunicat.