01 oct. 2024 | 11:24

Delia și-a făcut look de păpușă. Cu greu o mai recunosc fanii, schimbarea e radicală: “Vai de capul meu, ce frumoasă!”

Monden
Delia și-a făcut look de păpușă. Cu greu o mai recunosc fanii, schimbarea e radicală: “Vai de capul meu, ce frumoasă!”
Cum arata Delia acum

Delia Matache, una dintre cele mai excentrice și îndrăgite artiste din România, nu încetează să-și surprindă fanii cu aparițiile sale spectaculoase. De-a lungul carierei sale, vedeta a fost mereu cunoscută pentru stilul său nonconformist, pentru îndrăzneala de a experimenta atât în muzică, cât și în modă. Însă, de curând, artista a luat prin surprindere publicul cu o transformare radicală: un look de păpușă care a stârnit numeroase reacții în rândul fanilor.

Delia, look de păpușă impresionant

Delia și-a obișnuit deja fanii cu schimbările sale frecvente de look, însă de data aceasta a optat pentru un stil care o face de nerecunoscut. Inspirată de estetica păpușilor cu trăsături perfecte și machiaj strident, Delia a adoptat un look de păpușă care a atras instantaneu atenția. Cu părul lung și blond platinat, perfect coafat în stil Barbie, și cu un machiaj impecabil, care i-a subliniat ochii mari și buzele pline, artista a arătat ca și cum ar fi ieșit dintr-o cutie de păpuși.

Machiajul ei a fost realizat de Ema Uta cu un accent puternic pe ochi, folosindu-se tehnici de mărire a privirii specifice stilului „doll-like”, cu gene false lungi și eyeliner perfect trasat. Buzele au fost conturate și colorate într-o nuanță de maro pal, conferindu-i acel aspect de păpușă clasică. Pielea sa, impecabilă și strălucitoare, a completat această transformare, dând impresia că Delia este o păpușă vie, gata să cucerească scena cu noul său look (vezi GALERIA FOTO).

„Makeup for @delia today”, a scris Ema Uta pe Instagram.

Reacțiile fanilor: „Vai de capul meu, ce frumoasă!”

Transformarea radicală a Deliei nu a trecut neobservată în rândul fanilor, care au reacționat imediat pe rețelele sociale. Deși unii au fost surprinși de cât de diferit arată acum, majoritatea reacțiilor au fost pozitive, admirând curajul artistei de a se reinventa și de a experimenta. Comentarii precum „Waiii de capul meu! Ce frumoasă!”, „Woww!”, „Perfecțiune!” și „Zici ca-i Loredana (n.r. – Groza)” au inundat postarea artistei.

Fanii au fost încântați de noul look al Deliei, apreciind faptul că nu se teme să iasă din zona de confort și să adopte stiluri inedite, în ton cu personalitatea ei excentrică. De-a lungul anilor, Delia a demonstrat că este o adevărată camaleonică în ceea ce privește imaginea sa, iar de fiecare dată reușește să se reinventeze într-un mod original și autentic.

Stilul inconfundabil al Deliei Matache

Delia nu este străină de schimbările de look radicale. De-a lungul carierei sale, ea a experimentat cu numeroase stiluri, de la ținute extravagante până la machiaje sofisticate și coafuri excentrice. Fie că a optat pentru culori de păr intense, cum ar fi roz sau albastru, fie că a purtat ținute care au stârnit controverse, Delia a rămas mereu fidelă dorinței sale de a se exprima liber prin modă.

Noua sa apariție în stilul „doll-like” este o continuare a dorinței sale de a șoca și impresiona. Delia este o artistă care nu se conformează normelor și care refuză să fie încadrată într-un tipar, iar acest lucru este evident și în alegerile sale vestimentare și de imagine. Întotdeauna în pas cu tendințele internaționale, Delia aduce un suflu nou în showbizul românesc prin abordările sale unice și îndrăznețe.

Așadar, Delia a reușit din nou să își surprindă fanii cu o transformare spectaculoasă, adoptând un look de păpușă care a captat instantaneu atenția. Machiajul sofisticat, coafura impecabilă și stilul vestimentar unic au transformat-o pe Delia într-o adevărată păpușă modernă, devenind o sursă de inspirație pentru toți cei care își doresc să fie îndrăzneți și să-și exprime creativitatea. Reacțiile fanilor au fost copleșitoare, majoritatea apreciind noul look al artistei și admirându-i curajul de a ieși din tipare.

Parteneri
E doliu în lumea întreagă. Unul dintre cei mai mari sportivi de pe Glob a murit
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Apare unul dintre cele mai așteptate seriale. Netflix a făcut marele anunț
EVZ.ro
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Spynews
Legea care de astăzi intră în vigoare în toată România. Se aplică la nivel național
Capital.ro
Ce frumos! Fata celebrei prezentatoare TV s-a căsătorit la 19 ani și e deja însărcinată! Primele imagini de la cununia civilă
Avantaje
VLADIMIR PUTIN a DECIS! E cutremur în RUSIA! Anunțul MOMENTULUI
Mediaflux
Declaraţii exclusive ale celui mai iubăreţ luptător! Ce spune Meko după ce Denisa Despa a recunoscut că i-a fost iubită, în timp ce el avea soție acasă!
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro