01 oct. 2024 | 09:40

Ce mari au crescut copiii Angelinei Jolie. Apariție rară în public, actrița a captat atenția tuturor FOTO

Monden
Ce mari au crescut copiii Angelinei Jolie. Apariție rară în public, actrița a captat atenția tuturor FOTO
Angelina Jolie a stralucit alaturi de copiii ei

Angelina Jolie, una dintre cele mai influente și carismatice figuri de la Hollywood, a captat din nou atenția presei și a publicului la o apariție rară alături de trei dintre copiii ei la Festivalul de Film de la New York. De-a lungul anilor, Jolie a fost cunoscută nu doar pentru cariera sa impresionantă în cinematografie, ci și pentru implicarea sa în activități umanitare și pentru devotamentul față de familia ei. De această dată, atenția a fost îndreptată asupra copiilor săi, care au crescut vizibil și au impresionat prin prezența lor.

Copiii Angelinei Jolie, o familie unică

Angelina Jolie și fostul său soț, Brad Pitt, au format mult timp unul dintre cele mai frumoase și admirate cupluri de la Hollywood, iar familia lor numeroasă a atras mereu atenția publicului. Cei doi au împreună șase copii, dintre care trei biologici și trei adoptați. Fiecare dintre ei a fost crescut cu grijă, încurajându-se respectul pentru diverse culturi și valori.

Maddox Chivan Jolie-Pitt, primul copil adoptat de Angelina, este acum un tânăr de 22 de ani. El a fost adoptat din Cambodgia în 2002, când avea doar șapte luni. Maddox a crescut sub lumina reflectoarelor, dar a ales să urmeze o carieră mai discretă. El studiază biochimia în Coreea de Sud și a fost implicat în diverse proiecte umanitare și artistice.

Pax Thien Jolie-Pitt, în vârstă de 20 de ani, a fost adoptat din Vietnam în 2007. Deși a fost mereu mai retras decât frații săi, Pax a fost prezent la evenimentele de familie și este cunoscut pentru pasiunea sa pentru fotografie. El a contribuit la realizarea unui album foto pentru unul dintre filmele Angelinei.

Zahara Marley Jolie-Pitt, în vârstă de 19 ani, a fost adoptată din Etiopia în 2005. Zahara a devenit o tânără remarcabilă, având o prezență tot mai vizibilă la evenimentele publice. Ea a atras atenția prin eleganța și naturalețea ei la diferite premiere de film, iar Angelina a dezvăluit că Zahara este pasionată de modă și artă.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, primul copil biologic al Angelinei și al lui Brad Pitt, are acum 18 ani și este unul dintre cei mai cunoscuți membri ai familiei. De-a lungul anilor, Shiloh a impresionat prin personalitatea sa nonconformistă și stilul său vestimentar androgin. În ultimii ani, a fost văzută mai des la evenimente publice, unde a demonstrat o maturitate aparte.

Knox Leon și Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, gemenii cuplului, sunt cei mai mici dintre copii, având 15 ani. Knox și Vivienne au fost întotdeauna mai retrași din fața camerelor, dar la aparițiile publice, au demonstrat cât de mult au crescut și cât de bine își susțin mama.

Apariția de la Festivalul de Film de la New York

La Festivalul de Film de la New York, Angelina Jolie a apărut radiantă alături de trei dintre cei șase copii ai săi, Shiloh și Zahara. Prezența ei a fost una demnă de o adevărată regină a covorului roșu, îmbrăcată într-o rochie elegantă, de culoare albă, care i-a accentuat trăsăturile delicate și stilul sofisticat.

Duminică, 29 septembrie 2024, la Alice Tully Hall de la Lincoln Center, Angelina Jolie a pășit pe covorul roșu împreună cu trei dintre copiii ei, Pax, 20 de ani, Zahara, 19 ani, și Maddox, 23 de ani, purtând o rochie albă fără mâneci. Fiica ei, Zahara a purtat, de asemenea, o rochie albă cu tentă gri, în timp ce Pax a ales un costum gri și o cravată gri, iar Maddox a apărut la costum negru și cravată neagră (vezi GALERIA FOTO).

Angelina Jolie a vorbit adesea despre cât de mult înseamnă familia pentru ea. După divorțul de Brad Pitt, în 2016, actrița s-a concentrat pe creșterea și educarea copiilor, oferindu-le suport și libertatea de a-și descoperi propriile pasiuni. Aparițiile publice alături de copiii ei sunt rare, dar de fiecare dată reușesc să stârnească interesul publicului și al presei.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Prognoza meteo, 11 octombrie. Vremea se răcește. Zonele în care va ploua
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Românii care trebuie să schimbe buletinul! Legea spune clar: Este obligatoriu
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro