28 sept. 2024 | 18:06

Circulația va fi închisă pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, în reprize de 15 minute până pe 25 octombrie. De când intră în vigoare măsura

Știri generale
Circulația va fi închisă pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, în reprize de 15 minute până pe 25 octombrie. De când intră în vigoare măsura
Circulația va fi închisă pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu

Traficul rutier va fi oprit, începând de luni, pe intervale de câte 15 minute, pe trei segmente ale DN 7, între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pentru executarea unor lucrări de consolidare a versanților, mutarea blocurilor de piatră și curățarea vegetației.

Circulația va fi închisă pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că, între 30 septembrie și 25 octombrie, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în sectoarele kilometrice 198+200 – 207+000, 216+000 – 219+000, 224+000 – 227+300 și 228+000 – 233+200, circulația rutieră va fi oprită pe o distanță de aproximativ 300 de metri, pe intervale de maximum 15 minute, alternate cu perioade de deschidere a drumului. Oprirea circulației este esențială pentru efectuarea lucrărilor de consolidare a versanților, mutarea blocurilor de rocă și curățarea vegetației.

Circulația va fi închisă pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu,

Circulația va fi închisă pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu,

De când intră în vigoare măsura

După aceasta, pentru alte activități necesare lucrărilor, se vor impune restricții de trafic pe un singur sens, reglate prin semafoare și piloți de trafic. Nu se vor impune restricții de circulație pe timpul nopții, astfel încât traficul va putea decurge normal în această perioadă. Lucrările se vor desfășura conform unui program bine stabilit, care va fi respectat cu strictețe pentru a minimiza impactul asupra participanților la trafic.

Astfel, de luni până joi, activitățile de construcție vor avea loc între orele 07:00 și 16:00. În zilele de vineri, lucrările se vor efectua în intervalul 07:00 – 14:00, iar sâmbăta, programul va fi extins, lucrările având loc între orele 07:00 și 18:00. Acest program a fost conceput pentru a asigura eficiența lucrărilor, dar și pentru a permite circulația fluidă a vehiculelor în afara acestor intervale.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Fata lui Ilie Năstase are un nou iubit. Tânăra a stârnit controverse în online
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Ungaria, la ani lumină de România! Budapesta ne-a luat complet fața. Ungurii i-au cucerit pe toți
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro