27 sept. 2024 | 16:24

Îl recunoști? A fost desemnat cel mai frumos bărbat de pe planetă, dar acum a ajuns să arate așa, e de nerecunoscut

Monden
Îl recunoști? A fost desemnat cel mai frumos bărbat de pe planetă, dar acum a ajuns să arate așa, e de nerecunoscut
Il recunosti

În anii ’80, ochii săi pătrunzători și charisma inegalabilă l-au propulsat în topul celor mai sexy bărbați din lume. A devenit un idol al unei generații și a cucerit milioane de inimi. Însă timpul nu iartă pe nimeni, iar acum, la vârsta de 68 de ani, transformarea sa este cu adevărat surprinzătoare.

Cine este bărbatul din imaginea de mai sus

Totul a început în 1985, când revista People a lansat una dintre cele mai populare francize media, ”Sexiest Man Alive”. Ideea acestui top a apărut spontan într-o ședință de redacție, când unul dintre editorii revistei a remarcat că un star în devenire, Mel Gibson, ar fi cel mai sexy bărbat din lume. Această observație a declanșat o mișcare ce a continuat an de an, celebrând bărbați faimoși din întreaga lume.

Mel Gibson, în acel moment, era pe val. Cariera sa exploda datorită rolurilor memorabile din filme precum Mad Max și Lethal Weapon. Faimos pentru trăsăturile sale atrăgătoare și atitudinea de ”bad boy”, a devenit rapid un sex simbol internațional. Cu ochii săi superbi și zâmbetul cuceritor, actorul a fost primul ”Sexiest Man Alive”, deschizând drumul unei lungi tradiții care continuă și astăzi.

De la cel mai sexy bărbat la o viață plină de provocări

Acum, la 68 de ani, Mel Gibson este de nerecunoscut. Îmbătrânirea și-a pus amprenta asupra aspectului său fizic, dar acest lucru nu l-a împiedicat să continue să fie activ în industria filmului și să se bucure de viața personală.

Alături de iubita lui, Rosalind Ross, cu care are un fiu de 7 ani, Lars, Gibson trăiește o viață mai liniștită decât în zilele sale de glorie. Pe lângă Lars, actorul mai are o fiică, Lucia, de 14 ani, din relația cu fosta parteneră, Oksana Grigorieva.

Însă familia lui Mel Gibson este mult mai numeroasă. Cu fosta sa soție, Robyn Moore, cu care a fost căsătorit timp de 26 de ani, actorul are șapte copii: Hannah (43 de ani), Christian (42 de ani), Edward (42 de ani), William (38 de ani), Louie (35 de ani), Milo (33 de ani) și Thomas (25 de ani). Fosta familie numeroasă și aventurile sale personale au fost adesea în centrul atenției presei.

Citește și Cei doi frați din imagine au ajuns pe culmile succesului. El a spart toate topurile muzicale din România, îți dai seama cine sunt?!

Un idol care și-a lăsat amprenta asupra istoriei filmului

Deși timpul a trecut și chipul lui Mel Gibson nu mai este același, cariera sa impresionantă și influența asupra culturii pop sunt de necontestat.

Cu toate controversele și provocările din viața personală, starul rămâne un actor de referință în istoria cinematografiei. Transformarea sa fizică nu umbrește impactul pe care l-a avut asupra milioanelor de fani care l-au admirat de-a lungul anilor.

În anii ’80 și ’90, Mel Gibson a fost simbolul atracției masculine, dar acum este un bărbat care îmbrățișează trecerea timpului. Dacă la apogeul carierei sale era considerat ”cel mai sexy bărbat în viață”, astăzi, Mel Gibson este mai mult decât un chip atrăgător – este un exemplu al modului în care viața și cariera pot evolua odată cu trecerea timpului.

Citește și Recunoşti băieţelul din imagine? Astăzi, este unul dintre cei mai iubiţi români, toată lumea îl ştie şi îl apreciază pentru ceea ce face!

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
S-a rupt coaliția. Lovitura dată Ciucă l-a năucit pe Ciolacu
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro