27 sept. 2024 | 16:38

Primele imagini cu bebelușul Ancăi Dumitra. Actrița nu își mai încape în piele de fericire de când a devenit mămică

Monden
Primele imagini cu bebelușul Ancăi Dumitra. Actrița nu își mai încape în piele de fericire de când a devenit mămică
Primele imagini cu bebelușui Ancăi Dumitra

Anca Dumitra a publicat pe Instagram primele fotografii cu bebelușul Levi Nicolas, împreună cu un mesaj plin de emoție. După venirea pe lume a fiului lor, Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales să își protejeze viața personală de atenția publicului, însă bucuria lor imensă i-a determinat pe actriță să împărtășească cu fanii primele fotografii cu băiețelul.

Primele imagini cu bebelușui Ancăi Dumitra

Fotografiile au fost însoțite de un mesaj plin de emoție, reflectând pe deplin sentimentele Ancăi Dumitra.

„Cândva se grăbea. Ca fată la măritat. De data asta nu s-a mai grăbit. A așteptat. S-au așteptat și s-au întâmplat. Într-un firesc, ca de când lumea și pământul. Miraculos, cum îi șade bine unei binecuvântări. Și a știut că de aici încolo – nimic nu va mai fi la fel. Povestea a căpătat alte dimensiuni, ochii – altă privire, iar inima, cu totul alt conținut. Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”, a scris actrița, lăsând să se înțeleagă că nașterea băiețelului a transformat-o complet.

La aproximativ o săptămână după ce a devenit mamă, Anca Dumitra a anunțat numele ales pentru fiul său. Actrița care o interpretează pe Gianina în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV a dezvăluit că ea și soțul ei au decis să-l numească Levi Nicolas.

Actrița nu își mai încape în piele de fericire de când a devenit mămică

Anca Dumitra a povestit, în emisiunea „La Măruță”, despre primele momente alături de fiul său, Levi Nicolas, menționând că este foarte îndrăgostită de el și se simte binecuvântată. Deși și-ar fi dorit să nască natural, a avut o naștere prin cezariană, dar totul a decurs bine. Acum, împreună cu soțul ei, se adaptează la viața cu nou-născutul, încercând să stabilească o rutină și sperând ca lucrurile să continue să evolueze la fel de bine.

„Îl cheamă Levi Nicolas. Toată lumea mă întreabă dacă are ochii mei. E tare drăgălaș. Ieri mi-a și zâmbit. Eu nu credeam că poți să fii așa îndrăgostit și să iubești în felul ăsta. Toate mămicile, toți părinții știu, dar experimentez deja întreaga poveste și este minunată. Sunt binecuvântată! (…) Am un băiețel de nota 10. Am născut prin cezariană. Eu îmi doream natural, dar în ultimele zile situația se poate schimba, însă a fost totul foarte bine, copilul e bine, eu sunt bine. Am ajuns acasă de câteva zile. Încercăm să ne obișnuim, să ne facem un program. Vedem cum evoluăm, suntem în plină acomodare, în plină învățare. Să dea Dumnezeu să meargă totul foarte bine de aici încolo, cum a mers și până acum”, spunea actrița din „Las Fierbinți”.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
S-a rupt coaliția. Lovitura dată Ciucă l-a năucit pe Ciolacu
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
România a pierdut un monstru sacru. A fost cel mai iubit actor: A avut mare succes la doamne!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro