24 sept. 2024 | 14:15

Ce ține Mihai Bendeac în sufrageria apartamentului său, pentru care a plătit o avere: “La mine acasă este întotdeauna vreme rea”

Monden
Ce ține Mihai Bendeac în sufrageria apartamentului său, pentru care a plătit o avere: “La mine acasă este întotdeauna vreme rea”
Ce tine Mihai Bendeac in sufrageria apartamentului sau, pentru care a platit o avere

Mihai Bendeac nu încetează să surprindă cu stilul său excentric, iar locuința sa nu face excepție. Actorul stă într-un apartament luxos, pe două niveluri, în centrul Bucureștiului. Pe lângă investiția financiară impresionantă, personalitatea sa unică se regăsește în fiecare colț al casei, transformând locuința într-un adevărat spectacol de artă și introspecție.

Cum este amenajată locuința lui Mihai Bendeac

Deși multe vedete din România preferă vile luxoase în zone exclusiviste precum Corbeanca sau Pipera, Mihai Bendeac a ales să trăiască în inima Bucureștiului, într-un apartament situat pe Bulevardul Unirii.

Actorul a plătit 185.000 de euro pentru acest duplex de 90 de metri pătrați, o investiție considerabilă, dar care reflectă perfect dorința lui de a fi în centrul agitației urbane.

”Dacă s-ar putea, mi-aș face casa în rondul de la Universitate”, a spus actorul în podcastul lui Cătălin Măruță, arătându-și preferința pentru viața în mijlocul orașului.

Însă ceea ce face cu adevărat specială această locuință nu este doar locația, ci și amenajarea sa excentrică. Pereții apartamentului sunt decorați cu fotografii și caricaturi ale actorului, creând un veritabil ”cult al personalității”.

În plus, living-ul nu este o simplă sufragerie, ci mai degrabă o scenă artistică, cu costume expuse pe manechini, amintind de o cabină de probă din teatru.

“Casa memorială a actorului Mihai Bendeac”

Actorul a descris ironic apartamentul său drept ”casa memorială a actorului Mihai Bendeac”, subliniind obsesia sa pentru detalii și arta teatrală.

”Aici obișnuia maestrul să se descălțe, avem papucii maestrului”, glumește el când își prezintă casa.

Totul, de la obiectele decorative la alegerea mobilierului, reflectă pasiunea sa pentru scenă și artă. Dormitorul și sala de forță se află la etajul superior al apartamentului, oferindu-i lui Mihai Bendeac un spațiu dedicat pentru a se menține în formă. Pe lângă imaginile cu el însuși, actorul a inclus câteva fotografii cu Delia și Toma Caragiu, doi artiști pe care îi admiră profund.

Citește și Adevăratul motiv a ieșit la iveală. De ce a plecat Mihai Bendeac de la Antena 1. Ce legătură are demisia lui cu Mugur Mihăiescu!

Mihai Bendeac, îndrăgostit de anotimpul ploios

Unul dintre cele mai neobișnuite aspecte ale apartamentului este atmosfera controlată pe care Mihai Bendeac o creează pentru a-și stimula creativitatea.

”La mine acasă este întotdeauna vreme rea”, mărturisește actorul.

El folosește dispozitive speciale care imită sunetele ploii și ale vântului, chiar și în zilele toride de vară.

”Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover”, povestește Mihai Bendeac, adăugând că acest ambient rece și întunecat îl ajută să fie mai creativ.

Astfel, locuința lui Mihai Bendeac nu este doar un apartament de lux, ci și un spațiu personal unic, unde arta, confortul și atmosfera misterioasă se îmbină perfect, reflectând cu fidelitate personalitatea excentrică a actorului.

Citește și În ce relații au rămas Șerban Pavlu și Mihai Bendeac la 14 ani de la “În puii mei”? Actorul din Clanul, detalii din carieră: “Nu îmi este dor” VIDEO EXCLUSIV!

Digisport.ro
Decizia luată de FRF în cazul lui Dorinel Munteanu, care a oferit imagini cum rar se văd, la Oțelul - Dinamo
Stirile PROTV
Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Cum sunt înșelați românii. Plătesc mai mult pentru produse false
Spynews.ro
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
PRO TV
Ce i-a făcut P Diddy lui Justin Bieber când acesta era minor. Fanii, șocați: ”Nimeni nu l-a protejat. Nici măcar propria familie”
Adevarul
O creatură nemuritoare poate produce o formă contagioasă de cancer. Fenomenul bizar, urmărit de cercetători
BZI.ro
Carmen Brumă arată senzațional la 47 de ani! Vedeta a dezvăluit ce o ajută să se mențină în formă
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
De nerecunoscut! Cum arată Nicoleta Luciu nemachiată la 44 de ani, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Fanii au dat zoom
Parteneri
Doliu în familia regală. Regele Charles, devastat de durere
Redactia.ro
Cum face față Iulia, soția lui Christian Sabbagh, tuturor provocărilor cu un copil cu autism. Cât de mult a progresat fiul ei după transplantul cu celule stem: „Rezultatele sunt..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Pensionarii riscă să piardă sumele primite în plus la recalculare. Milioane de decizii, reanalizate
EVZ.ro
Yamato Zaharia i-a făcut cadou lui Ovidiu Neveu un... cosciug! Regina Întunericului i-a fost complice: ”Îi arăt unde o să doarmă”
Spynews
Cutremur în cazul Caracal. Ce s-a descoperit acum în casa lui Gheorghe Dincă
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VLADIMIR PUTIN, invitație pentru ROMÂNIA! Nimeni nu se aștepta la anunțul de la KREMLIN
Mediaflux
Ion și Raluca Șaulescu de la Mireasa, sezonul 4, la un pas de divorț? „Suntem două pietre tari...”. Ce se întâmplă în căsnicia foștilor concurenți
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro