22 sept. 2024 | 14:30

Ce se întâmplă între Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac. Sportiva și-a făcut curaj și a dezvăluit totul în câteva cuvinte

Monden
Ce se întâmplă între Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac. Sportiva și-a făcut curaj și a dezvăluit totul în câteva cuvinte
Sorana Cîrstea are mai mult timp liber, alături de Alex.Țiriac

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 63 WTA, a avut o perioadă grea în aceste luni, ca urmare a unei accidentări. Dar, conform sportivei, lucrurile merg spre bine. Recent, însă, fanii au aflat ce se întâmplă între Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac, având în vedere că sportiva și-a făcut curaj și a dezvăluit totul în câteva cuvinte.

Sorana Cîrstea a trecut peste perioada grea

La începutul lunii august, din păcate, ocupanta locului 63 în clasamentul internațional WTA avea să lase racheta de tenis, având în vedere accidentarea pe care a suferit-o.

Anunțul trist făcut de Sorana Cîrstea. Mesajul sportivei de pe patul de spital: „Am încercat tot ce s-a putut fără niciun rezultat"

A sărit și peste Jocurile Olimpice de la Paris

Ba mai mult, Sorana Cîrstea își punea fanii pe jar cu o luna mai devreme de accidentare. În iulie iubita lui Alexandru Țiriac anunța că se retrage din tenis, explicând atunci și care ar fi motivul:

„În ultimele cinci luni m-am luptat cu fasceita plantară severă. Am făcut tot posibilul pentru ca eu să joc și să nu ratez nici măcar un turneu important.

Dar am ajuns la punctul în care durerea este insuportabilă, îmi este foarte greu să mă antrenez și singura soluție rămasă este o pauză mai lungă.”

Ce se întâmplă între Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac

Deși departe de terenul de tenis, Sorana Cîrstea a ținut legătura cu fanii, prin intermediul rețelelor de socializare.

Deși extrem de vizibilă profesional, totuși când vine vorba de viața personală, Sorana a încercat să țină departe de ochii lumii relația sa cu fiul celebrului miliardar român Ion Țiriac. Cu toate astea, nimic nu i-a împiedicat pe curioși să se întrebe ce se întâmplă între Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac?

Ce se întâmplă între Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac. Sportiva și-a făcut curaj și a dezvăluit totul în câteva cuvinte

foto: Sorana Cîrstea / Instagram)

Deși întrebarea persistă de ceva vreme, un răspuns surprizător a venit chiar din partea sportivei, dar prin intermediul unei poze publicate pe internet. „La mulți ani persoanei mele favorite din întreaga lume”, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram, în dreptul uni imaginii în care apare alături de Alexandru Țiriac.

În august a venit anunțul trist făcut de Sorana Cîrstea

Deși sportiva spera la o recuperare relativ rapidă, se pare că situația a fost mult mai complicată.

Accidentarea suferită la Wimbledon o va mai ține departe de terenul de tenis o lungă perioadă de timp, iar fanii aflau asta prin anunțul trist făcut de Sorana Cîrstea:

„Au trecut mai mult de 6 luni de când mă confrunt cu dureri severe la picior.

După ce am încercat tot posibilul fără niciun rezultat sau îmbunătățire, medicii mei și cu mine am decis să continuăm cu operația.”, scria azi Sorana Cârstea.

Sorana Cirstea a venit in carje la premierea medaliatilor de la Jocurile Olimpice 1

Sorana Cirstea a venit in carje la premierea medaliatilor de la Jocurile Olimpice 1

Când și cum va reveni, sau dacă va mai reveni pe teren, rămâne să vedem în timp. Deocamdată, sportiva se recuperează și are mai mult timp liber, petrecut alături de iubitul ei, Alexandru Țiriac.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Cel mai mic stat din lume va apărea în Balcani: „Vaticanul musulmanilor”, condus de Baba Mondi, liderul unei secte islamice, în Albania
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Prințul a revenit în Familia Regală. A fost dorința Regelui Charles
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Ungaria e în alertă! Inundații catastrofale la Budapesta. Ungurii sunt speriați
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP a ANUNȚAT! MĂSURI RADICALE dacă ajunge PREȘEDINTE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Lidia Buble, în doliu. Cântăreața a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare: „Așa ne binecuvânta mereu”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro