22 sept. 2024 | 10:53

Cele 4 zodii care primesc binecuvântări financiare până la finalul anului 2024. Belșugul se revarsă asupra lor, au parte de reușite

Horoscop
Cele 4 zodii care primesc binecuvântări financiare până la finalul anului 2024. Belșugul se revarsă asupra lor, au parte de reușite
Universul oferă unora dintre noi oportunități și șanse

Din când în când, Universul oferă unora dintre noi oportunități și șanse de a prospera, într-un fel sau altul. Se pare că unii vor avea parte de un astfel de noroc până la finalul acestui an. Astfel că, astrologii atrag atenția, precizând care sunt cele 4 zodii care primesc binecuvântări financiare până la finalul anului 2024. Astrologii spun că belșugul se revarsă asupra lor, și au parte de reușite.

Belșugul se revarsă asupra acestor nativ, și au parte de reușite

În această parte a anului, astrologii vorbesc despre o prezență puternică a lui Saturn, așa că trebuie să ne dăm la o parte din drum pentru ca binecuvântările să curgă.

Dacă Saturn reprezintă blocajul, spun astrologii, Marte în cuadrat cu Saturn, pentru aceste patru semne zodiacale, implică forță, determinare și victorie. Așadar, genul de zi pe care o avem în față este una în care s-ar putea să nu credem la început că ne îndreptăm în direcția cea bună, până când ne trezim că facem o alegere care modifică complet calea.

Ne putem îndepărta de o situație negativă și o putem rezolva pe o notă pozitivă, una care se va simți ca o adevărată binecuvântare deghizată, dar acești nativi vor străluci pe toate planurile.

Cele 4 zodii care primesc binecuvântări financiare până la finalul anului 2024

Dacă pentru unii anul 2024, până acum, a fost unul presărat cu anumite situații mai grele, conform astrologilor, spre finalul anului îi așteaptă o perioadă frumoasă și palpitantă. Se pre că finalul lui 2024 va aduce un dar special din partea universului pentru patru semne zodiacale.

Soarele în trigon cu Uranus face ca aceste semne zodiacale să sesizeze foarte ușor lucrurile mărunte, iar Universul va folosi această percepție ca un sistem de livrare pentru darul special cu care îi va răsplăti pe acești nativi cu oportunități neașteptate.

Acest dar ar putea fi capacitatea de a accepta sau de a ajunge să se simtă bine în legătură cu o decizie. Ar putea foarte bine să fie încrederea care ne vine atunci când vor aborda o persoană de care sunt interesați din punct de vedere romantic. Soarele în trigon cu Uranus le va aduce și binecuvântări financiare până la finalul anului 2024.

Berbecul face bine ceea ce face

Sunt momente când dai din cap și te întrebi dacă cineva te va înțelege vreodată. În timp ce te străduiești să fii înțeles, ai văzut de fiecare dată oameni care au înțeles greșit ceea ce faci. Ai intenții bune, nativule din Berbec și încerci din răsputeri să comunici, dar, uneori, lucrurile se rătăcesc.

Vei observa că tu nu ai acest gen de probleme, iar din cauza unor tranzite precum Marte pătrat cu Saturn, se pare că oamenii de care ai nevoie să te citească o fac. Deci, se pare că faceți ceva bine.

Toate acestea se simt ca o binecuvântare pentru tine, ca și cum universul îți dă în sfârșit pace. Este greu să fii tu, Berbec, deoarece ești atât de intens, dar acest foc și această intensitate sunt cele care te aduc în acest loc acum. Așadar, ziua de vineri se va simți foarte reconfortantă pentru tine.

Taurul, surprins de cât de norocos este

Pentru tine, totul merge bine, nativule din Taur. De fapt, după cum decurg lucrurile, ai putea fi surprins de cât de norocos vei fi. Pe de o parte, nu este o surpriză că ți se pot întâmpla lucruri bune, dar s-ar putea să nu te fi așteptat la vești atât de fericite în această zi anume.

Cu puterea și împingerea lui Marte în cuadrat cu Saturn în spatele tău, te îndrepți cu pași repezi spre simplitate și claritate. Ceea ce aduce „binecuvântările” este cunoașterea faptului că lucrurile nu trebuie să fie atât de complicate.

Deslușind misterele vieții tale, poți restrânge dramele într-un pachet mic. Deși nu vei fi complet lipsit de drame în această perioadă, îți vei da seama cum să devii mult mai fericit ca urmare a faptului că ai reușit să elimini anumite drame inutile. Pentru tine nativule din Berbec, Marte în cuadrat cu Saturn ajută la punerea în mișcare a acestui lucru.

Săgetătorii nu lasă trecutul să-i rețină

Marte pătrat cu Saturn îți arată că ori te miști, ori stai pe loc, nativule din Săgetător, iar acest lucru se referă la modul în care accepți adevărurile actuale din viața ta. Poți să te plângi despre cum merg lucrurile sau poți face ceva în privința asta.

Marte în cuadrat cu Saturn funcționează în lumea ta din Săgetător ca o mânușă. Poți fie să alergi pentru a câștiga, fie să rămâi în urmă și să suferi consecințele. Ceea ce face ca această perioadă să se simtă binecuvântată este faptul că vezi victoria în mintea ta și mergi după ea.

Ești neînfricat și ferm, și nu vei lăsa trecutul să te rețină. Pentru că acest tranzit, Marte pătrat cu Saturn, este atât de puternic, funcționează și pentru a te trezi, astfel încât să poți vedea calea alternativă. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla.

Capricorn, una din cele 4 zodii care primesc binecuvântări

Este timpul să te pregătești pentru o zi mare, nativule din Capricorn, plină de schimbări majore și, deși poate că nu știi, viața ta este pe cale să ia o întorsătură în bine. Puterea lui Marte în cuadrat cu Saturn te îndeamnă să mergi mai departe și s-ar putea să fii nevoit să renunți la ceva, cum ar fi la frica ta.

Marte în cuadrat cu Saturn, funcționează bine cu tipul tău de personalitate. Deși ești întotdeauna o persoană capabilă, ai nevoie din când în când de acea zdruncinătură de realitate, iar zdruncinătura din această zi te va pune pe picioare, activ și în mișcare.

Aceasta este binecuvântarea de care aveai nevoie, nativule din Capricorn, acel sprijin universal care îți arată că planetele și stelele te favorizează din când în când, și dacă totul este în capul tău sau nu, nu contează; ceea ce contează pentru tine acum este ideea că totul pare promițător și plin de speranță. Asta e suficient de bine pentru tine. Asta e binecuvântarea, chiar acolo.

Digisport.ro
Italienii s-au convins de Dennis Man după ”nebunia” din Lecce - Parma și i-au dat o nouă poreclă
Stirile PROTV
Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Anunț pentru toți șoferii. Companiile de asigurări sunt obligate să vă despăgubească
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Risc mai mare de cancer pentru adulții cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Cum se pot feri
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Unde au evadat Medana și Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță? „Urmărește divorțul nostru, dar o invit să ne care bagajele”
Click.ro
Corespondență din Ungaria după ce Dunărea s-a revărsat. Satul acoperit de ape, în care localnicii au înlocuit mașinile cu bărcile
Digi24
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Vestea primită de Elena Băsescu. E de la un bărbat și nu i-a picat deloc bine
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Noua lege a pensiilor. În ce situații se poate cumula pensia cu alte venituri. Precizările Casei de Pensii
Capital.ro
La 10 ani după separare, Diana Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Ducu Ion. A avut Adela Popescu vreo legătură?
Avantaje
DONALD TRUMP a ANUNȚAT! MĂSURI RADICALE dacă ajunge PREȘEDINTE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Lidia Buble, în doliu. Cântăreața a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare: „Așa ne binecuvânta mereu”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro