20 sept. 2024 | 17:22

Ce mare s-a făcut fiul lui Ștefan Bănică Jr! Cum l-a filmat Lavinia Pîrva pe Alexandru, fanii s-au topit când au văzut imaginile

Monden
Ce mare s-a făcut fiul lui Ștefan Bănică Jr! Cum l-a filmat Lavinia Pîrva pe Alexandru, fanii s-au topit când au văzut imaginile
Cum arata Alexandru

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă din România. Cei doi artiști au reușit să își construiască o familie frumoasă și să păstreze un echilibru între carieră și viața personală. Relația lor a evoluat într-un mod discret, iar în 2017 au decis să își oficializeze legătura prin căsătorie. Un an mai târziu, în 2019, au devenit părinți pentru prima oară, când s-a născut fiul lor, Alexandru. Cum arată băiatul acum?

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, părinți fericiți

Ștefan Bănică Jr., una dintre cele mai mari vedete din România, cunoscut pentru cariera sa de cântăreț, actor și prezentator TV, și Lavinia Pîrva, o artistă talentată, au reușit să își clădească o viață de familie liniștită, departe de ochii presei. Deși amândoi sunt persoane publice, aceștia au fost întotdeauna discreți în ceea ce privește viața lor personală, protejându-l în mod special pe fiul lor, Alexandru, de expunerea excesivă în presă.

Nașterea lui Alexandru și începutul vieții de familie

În luna mai a anului 2019, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au devenit părinții lui Alexandru. Nașterea primului lor copil a reprezentat un moment de bucurie profundă pentru cuplu, iar cei doi și-au dedicat timpul creșterii și educației acestuia. Deși sunt o familie modernă și ocupată, Lavinia și Ștefan au făcut eforturi constante pentru a-i oferi fiului lor o copilărie fericită, lipsită de presiunea vieții publice.

Lavinia a mărturisit în interviuri că maternitatea i-a schimbat complet viața, devenind prioritatea ei numărul unu. Deși cariera muzicală a rămas o parte importantă a vieții sale, ea a optat să își petreacă mai mult timp acasă, alături de Alexandru, pentru a fi cât mai prezentă în viața lui. La rândul său, Ștefan Bănică Jr. este un tată dedicat, implicat activ în creșterea copiilor săi.

Alexandru, un copil care crește frumos

Deși părinții lui sunt vedete, Alexandru a fost ținut departe de lumina reflectoarelor. Lavinia și Ștefan au fost foarte discreți în ceea ce privește expunerea micuțului în fața camerelor sau pe rețelele sociale. Totuși, ocazional, Lavinia a oferit câteva informații despre dezvoltarea și personalitatea fiului lor.

Alexandru crește frumos și, potrivit mamei sale, este un copil vesel, energic și curios. Deși este prea mic pentru a-și alege o carieră, având doar câțiva ani, este deja un copil plin de viață, care aduce bucurie părinților săi. Fiind înconjurat de muzică și artă, este posibil ca, în timp, să dezvolte și el un interes pentru lumea artistică, la fel ca părinții lui. Totuși, Lavinia și Ștefan și-au exprimat dorința de a-i oferi copilului lor libertatea de a alege ceea ce își dorește să facă în viitor.

Cum gestionează viața de familie și cariera

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au reușit să găsească un echilibru între carieră și viața de familie. În timp ce Ștefan continuă să fie activ în industria muzicală și cinematografică, organizând concerte și apariții TV, Lavinia a ales să se concentreze mai mult pe familie. Totuși, ea nu a renunțat complet la cariera artistică, lansând ocazional noi proiecte muzicale și colaborări.

Pentru cei doi, Alexandru este prioritatea principală și au încercat să îl crească într-un mediu armonios și stabil. Deși nu au publicat multe imagini cu fiul lor și au fost reținuți în a oferi detalii despre viața de familie, ei au arătat că sunt părinți responsabili și implicați.

În urmă cu puțin timp, Lavinia Pîrva a publicat pe Instagram, la secțiunea InstaStory, un clip cu Alexandru la cursul de înot. În imagini se poate vedea ce mare a crescut copilului ei, aparițiile cu el fiind destul de rare în mediul online (vezi GALERIA FOTO).

Digisport.ro
Unde s-a angajat Neil Lennon, după ce n-a rezistat decât 6 meciuri în România
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Pâinea care poate face ravagii în organism. Teoretic, e foarte sănătoasă
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cum este raiul în realitate: relatarea unui reputat neurochirurg care a intrat în comă. „A fost dovada incontestabilă a realității experienței mele”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ce scria CIA despre Nicolae Ceaușescu în ultimele sale zile de viață. Spionii din timpul Revoluției
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
România și Ungaria sunt obligate. S-a dat ordin de la UE. Am ajuns de râs în Europa
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro