20 sept. 2024 | 13:00

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV revine în forță pe micul ecran. Fanii sunt în extaz, cine a dat-o de gol pe Monica Dascălu

Monden
Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV revine în forță pe micul ecran. Fanii sunt în extaz, cine a dat-o de gol pe Monica Dascălu
Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV revine în forță pe micul ecran

Monica Dascălu, în vârstă de 46 de ani, se va întoarce curând la prezentarea știrilor, la mai mult de un an după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut de colega și prietena ei, Diana Enache.

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV revine în forță pe micul ecran

Monica Dascălu se pregătește să se întoarcă la Pro TV, alături de colegii săi. Deși nu a anunțat oficial acest lucru, a fost dezvăluit de buna ei prietenă și colegă, Diana Enache. Aceasta a făcut o pauză de la televiziune după ce a devenit mamă pentru a doua oară, dedicându-se familiei. În trecut, ea a prezentat știrile de la ora 17:00 la Pro TV.

„În curând, pe aceeași scenă, în formula completă!” – a scris Diana Enache pe Instagram, în dreptul unui selfie făcut împreună cu Monica Dascălu.

Monica Dascălu a născut o fetiță în vara anului trecut și are un băiețel de 2 ani. Botezul fetiței a avut loc într-un cadru foarte intim.

Ce a declarat Monica Dascălu

Monica a declarat că, atât înainte, cât și după căsătorie, ea și Mihai au rămas aceleași persoane, fără a se schimba sau a se forța să se transforme. După cinci ani împreună, căsătoria a venit firesc, iar bucuria lor nu s-a stins.

„Eu, înainte de căsătorie, am fost eu, după căsătorie, sunt tot eu, iar Mihai, înainte de căsătorie, a fost el, iar după căsătorie, este el. Nici unul dintre noi nu a făcut nimic impus, forțat. Nu ne-am transformat, nu ne-am schimbat obiceiurile. Am fost noi înşine și sun­tem noi înșine și ne este bine împreună. Și atât!… Eu și Mihai așa am procedat: am lăsat lucrurile să meargă în ritmul lor. Eram, deja, împreună de cinci ani, iar căsătoria a părut cel mai natural lucru. Și bucuria nu s-a stins”, a mărturisit Monica.

La scurt timp după divorț, Monica Dascălu și-a regăsit fericirea alături de Cristi Varbanciu, un bărbat mai tânăr care deține o renumită firmă de închirieri auto.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Don Pepe și familia, ședință foto de lux. Poze de album în Veneția
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro