18 sept. 2024 | 13:53

Zodiile care au mari șanse să se îmbogățească începând cu 19 septembrie. Pot face averi uriașe, destinul lor se schimbă

Horoscop
Zodiile care au mari șanse să se îmbogățească începând cu 19 septembrie. Pot face averi uriașe, destinul lor se schimbă
Zodiile care au mari șanse să se îmbogățească începând cu 19 septembrie. Pot face averi uriașe, destinul lor se schimbă

Cel mai important evenimet astrologic de luna aceasta aduce vești excelente pentru unii dintre nativi. Luna Plină din Berbec se aliniază cu Pluto, aducând schimbări benefice în viețile unora dintre zodii. Pentru trei semne zodiacale, sunt șanse mari de a obține câștiguri, începând cu data de 19 septembrie.

Nativii care se pot îmbogăți începând cu 19 septembrie

Schimbările aduse de Luna Plină se văd în viețile unora dintre nativi mai mult decât în ale altora. Energia pozitivă și norocul de care au parte îi ajută pe cei născuți în aceste zodii să ducă la bun sfârșit toate proiectele și să obțină tot ce și-au propus.

Fecioară

Dacă Luna în Berbec nu era suficientă pentru a te face să simți că puterea e în mâinile tale, atunci alinierea cu Pluto îți va arăta adevărata putere a pozitivismului. Rar ai astfel de stări, dar e ceva în aer care te face să te simți bine. Energia pozitivă de care dai dovadă se simte în tot ce faci. Mare parte din acest lucru are legătură cu influența lui Pluto asupra ta.

Pentru că te simți atât de bine, îi influențezi și pe cei din jurul tău. Nu doar că sunt ușurați să te vadă într-o stare atât de bună, dar atitudinea ta molipsitoare este ceva la care vor adera imediat. Acest lucru te ajută să lucrezi ușor în echipă, să îi motivezi pe cei cu care colaborezi și să duci la bun sfârșit orice sarcină începută.

Balanță

În sfârșit, o perioadă pe care o poți considera excepțională. Nu că zilele anterioare ar fi fost atât de rele, dar ai tânjit după o perioadă bună, în care nimic să nu te deranjeze și totul să pară în ordine. Totul se schimbă începând cu 19 septembrie 2024. Ai Luna în Berbec aliniată cu Pluto, care aduc fericire pentru tine. Te poți relaxa și te poți bucura de tine și de oamenii din viața ta.

Prezența lui Pluto pe cerul cosmic te ajută să dai randament la locul de muncă și să termini toate sarcinile la timp. De asemenea, pot apărea oportunități de colaborare care se vor dovedi foarte profitabile și nu trebuie să stai pe gânduri. Acceptă noi provocări, iar conturile tale vor fi pline în perioada următoare.

Scorpion

Ești copleșit de vibrații pozitive în această perioadă, iar datorită tranzitului dintre Luna în Berbec și Pluto, ceea ce faci în această perioadă va continua să aibă efecte săptămâni la rând. Acest tranzit îți dă încredere în tine, știind că, dacă trebuie să schimbi ceva, poți. Accepți că nu ești perfect și că perfecțiunea nu există în viața umană. Totuși, există fericire exuberantă, pe care o vei experimenta.

Vibe-ul acestei perioade este atât de bun încât va persista până la finalul lunii. Ai șanse mari să primești o sumă importantă de bani sub formă de moștenire sau primă, atunci când te aștepți mai puțin.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro